milletin kurumu evimde :(

aslibasar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
54
62
3
Arkadaslar evimize yakin pisirim firini var. Bacalarina filtre takmadiklari icin butun kurum bizim evde :( yeni evliyim butun esyalarim mahvoldu :( defalarca uyarmamiza ragmen..gecen filtre taktirdik dediler ama degisen birsey olmadi. Nereye nasil sikayet edebilirim bilgisi olan var mi?

Arkadaslar evimize yakin pisirim firini var. Bacalarina filtre takmadiklari icin butun kurum bizim evde :KK43: yeni evliyim butun esyalarim mahvoldu :KK43: defalarca uyarmamiza ragmen..gecen filtre taktirdik dediler ama degisen birsey olmadi. Nereye nasil sikayet edebilirim bilgisi olan var mi?

Belediyeye.

Pisirim derken ne demek istedin anlamadım ama gida firmaları belediye denetimindedir.

Bulunduğunuz ilçe de belediyeye şikayet edebilirsiniz hoş ilgileniceklerini sanmam ama..
Ben de ilgileneceklerini pek sanmiyorum. Ben buraya yeni evlenip geldim. Bu adamlar bu sekilde 10 yildir burada duruyormus.herkes sikayetci ama belediyeye sikayet eden var mi bilmiyorum.

Arkadaslar evimize yakin pisirim firini var. Bacalarina filtre takmadiklari icin butun kurum bizim evde :KK43: yeni evliyim butun esyalarim mahvoldu :KK43: defalarca uyarmamiza ragmen..gecen filtre taktirdik dediler ama degisen birsey olmadi. Nereye nasil sikayet edebilirim bilgisi olan var mi?

Sizi ciddiye alana kadar sikayet edin baktiniz olmuyo taşının

E guzel o zaman. Yap sikayeti, hem belediyeye hem gıda tarim bakanligina hemdee cevre ve sehircilik bakanligina. Bakanliklara E mail at, belediyeye telefon et.

Merhaba,

.... adresinde bulunan ... isimli pideci kontrolsuz/filtresiz baca kullanarak is ve duman salinimi yaparak cevreyi kirletmektedir.

Gereginin yapılması icin bilginize sunarim.

Hooop bitti ;)

E guzel o zaman. Yap sikayeti, hem belediyeye hem gıda tarim bakanligina hemdee cevre ve sehircilik bakanligina. Bakanliklara E mail at, belediyeye telefon et.

Merhaba,

.... adresinde bulunan ... isimli pideci kontrolsuz/filtresiz baca kullanarak is ve duman salinimi yaparak cevreyi kirletmektedir.

Gereginin yapılması icin bilginize sunarim.

Hooop bitti :KK66:
Super fikir valla tesekkur ederim parcali bulutlu :)

Ben de ilgileneceklerini pek sanmiyorum. Ben buraya yeni evlenip geldim. Bu adamlar bu sekilde 10 yildir burada duruyormus.herkes sikayetci ama belediyeye sikayet eden var mi bilmiyorum.
Belediye ye şikayet edin ilgilenirler.Şimdiye kadar şikayet eden olmamıştır büyük ihtimalle.

Back
X