- Konu Sahibi karlarperisi
-
Uğuru kaçmasın diye söylememiş olabilir..
Sizi boşayıp yeni birini almayacağına göre:bbo:
belki günler öncesinden aldı unuttu, olmaz mı neden hemen olumsuz düşünüyosun ki, valla benim orda burda çok olmuştur şans topu kuponu falan unuttuğum ya da çıkarsa süpriz yaparım diye düşünüştür, hem korkma size çıkmıcak, bişey olmazzz
bana çıkcak çünkü:roflol:
Bence sen ona sormuşsun ne zaman alalım diye
eşinde sana sormadan aldığı için,mahçup olup alırız demiştir:))
kendi aldığınıda söylememiştir,bişey yok canım bundaa,takma kafana:hulya:
selam kızlar yine ben.
bu ay maaşımı bankamatikten cektim ve millipiyango bileti alayım kendi kazandıgım para ile içimden geçirdim.fakat daha sonra çarşıya çıktıgımda eşimle birlikte alırız diye düşündüm.paranın tamamını getirip verdim.borçlarımız var düğünden yeni çıktık.neyse hep hayallarinden bahsetmeye başladı işte iş yeri açıcam vs vs.dün şeytan kanıma girdi hiç yapmadıgım şeyi yaptım.aklımın ucunda bile yoktu.eşim wc deyken cüzdanına baktım milli piyango bileti 1 adet duruyordu.sabah kalkınca milli piyango bileti ne zaman alıcaz dedim.sana bugun alayımmı dedi bende al dedim.kendine aldınmı dedim.hayır alıcam dedi.yalan söylemesini gerektirecek bir durum yok ortada neden aldın diye kızmam.neden yalan söyledi?anlamadım doğrusu.bunu nasıl söyleyebilirim ona.cüzdanına bakılmasından hiç hoşlanmaz.baktıgımı anlamaması lazım.gerçi cüzdanına bakarak onun yalan sucunada ortak olmuş gibi oldum.of.
hiç unuttugunu sanmıyorum
bu yılbaşı özel çekilişi
ne zamn çıkmıştıki biletler ortaya
o bence totem yaptı
yani kimseye sölemessem bana çıkar
bende aynı şeyi yaptım çünkü
ama çıkmadı amorti dışında
oysa ne hayallerim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?