Milli piyango bileti

karlarperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
438
1
96
Diğer
selam kızlar yine ben.

bu ay maaşımı bankamatikten cektim ve millipiyango bileti alayım kendi kazandıgım para ile içimden geçirdim.fakat daha sonra çarşıya çıktıgımda eşimle birlikte alırız diye düşündüm.paranın tamamını getirip verdim.borçlarımız var düğünden yeni çıktık.neyse hep hayallarinden bahsetmeye başladı işte iş yeri açıcam vs vs.dün şeytan kanıma girdi hiç yapmadıgım şeyi yaptım.aklımın ucunda bile yoktu.eşim wc deyken cüzdanına baktım milli piyango bileti 1 adet duruyordu.sabah kalkınca milli piyango bileti ne zaman alıcaz dedim.sana bugun alayımmı dedi bende al dedim.kendine aldınmı dedim.hayır alıcam dedi.yalan söylemesini gerektirecek bir durum yok ortada neden aldın diye kızmam.neden yalan söyledi?anlamadım doğrusu.bunu nasıl söyleyebilirim ona.cüzdanına bakılmasından hiç hoşlanmaz.baktıgımı anlamaması lazım.gerçi cüzdanına bakarak onun yalan sucunada ortak olmuş gibi oldum.of.

belki günler öncesinden aldı unuttu, olmaz mı neden hemen olumsuz düşünüyosun ki, valla benim orda burda çok olmuştur şans topu kuponu falan unuttuğum ya da çıkarsa süpriz yaparım diye düşünüştür, hem korkma size çıkmıcak, bişey olmazzz
bana çıkcak çünkü
:roflol:

belki günler öncesinden aldı unuttu, olmaz mı neden hemen olumsuz düşünüyosun ki, valla benim orda burda çok olmuştur şans topu kuponu falan unuttuğum ya da çıkarsa süpriz yaparım diye düşünüştür, hem korkma size çıkmıcak, bişey olmazzz
bana çıkcak çünkü
:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden işallah arkadaşım güldürdün vallahi beni.

Sanırım eşiniz hala evliliğe adapte olamamış
Sen ben ayrımı yapıyor,,,
Siz ne zaman alıcaz diyorsunuz ....eşiniz ise sana bugün alıyım mı diyor...
kafamçokkarıştı Anlayamadım valla neden yalan sölediğini

Bence sen ona sormuşsun ne zaman alalım diye
eşinde sana sormadan aldığı için,mahçup olup alırız demiştir:))
kendi aldığınıda söylememiştir,bişey yok canım bundaa,takma kafana:hulya:

Bence sen ona sormuşsun ne zaman alalım diye
eşinde sana sormadan aldığı için,mahçup olup alırız demiştir:))
kendi aldığınıda söylememiştir,bişey yok canım bundaa,takma kafana:hulya:

madem banada alsaydı sanada aldım kendimede deseydin bunuda bişi demezdim.ben ona 2 tane alalım biri senin sansına biri benim sanısıma olsun dedim.ya kendisine aldı dedğin gibi söylemedi.of zannetmiyorum bölede oldugunu sadece küçük bir ihtimal daha önce hiç yalan söylemedi bana.hakikaten anlatamam şuan durumumu çok üzüldüm.:gitme:

Onun sana karşı dürüst olmasını istiyorsan sende ona karşı dürüst ol bence !!
Merak ettm baktm de . . görünce dayanamadım seninle paylaştm dersn sıkıntımı
Eşisin sonuçta neden kızsnki cüzdanına bakmana . . .

Erkekler ayrıntılara pek takılmazlar
Belki de unutmuştur
Hafızası güçlü bi adam mı
Benim kocam neleri unutuyor bi bilsen
Bi kaç kez işyerinden kapıyı kapattım mı bi kontrol etsene diye bile aradı

bekarlıktaki gibi altı kendine
sende nezaman alacagız banada al falan deyince mahçup olmamak için dememiştir.
olumsuz birşey yokgibi geldi bana.

selam kızlar yine ben.

bu ay maaşımı bankamatikten cektim ve millipiyango bileti alayım kendi kazandıgım para ile içimden geçirdim.fakat daha sonra çarşıya çıktıgımda eşimle birlikte alırız diye düşündüm.paranın tamamını getirip verdim.borçlarımız var düğünden yeni çıktık.neyse hep hayallarinden bahsetmeye başladı işte iş yeri açıcam vs vs.dün şeytan kanıma girdi hiç yapmadıgım şeyi yaptım.aklımın ucunda bile yoktu.eşim wc deyken cüzdanına baktım milli piyango bileti 1 adet duruyordu.sabah kalkınca milli piyango bileti ne zaman alıcaz dedim.sana bugun alayımmı dedi bende al dedim.kendine aldınmı dedim.hayır alıcam dedi.yalan söylemesini gerektirecek bir durum yok ortada neden aldın diye kızmam.neden yalan söyledi?anlamadım doğrusu.bunu nasıl söyleyebilirim ona.cüzdanına bakılmasından hiç hoşlanmaz.baktıgımı anlamaması lazım.gerçi cüzdanına bakarak onun yalan sucunada ortak olmuş gibi oldum.of.

Cok tuhaf :D acaba Piyango bana cikarsa onunla paylasmiyayim mi diye düsünüyor aklima baska birsey gelmiyor valla suan

Unutmuş olma ihtimali yüksek. Yalan söylediğini düşünürsek altında ne yatabilir ki. Ona çıktı diyelim sana görünmeden kaçacak mı ya da başkasına mı almış olabilir. Kızsadaa çıkça sormak lazım bence, için içini yiyeceğine...

hiç unuttugunu sanmıyorum
bu yılbaşı özel çekilişi
ne zamn çıkmıştıki biletler ortaya
o bence totem yaptı
yani kimseye sölemessem bana çıkar
bende aynı şeyi yaptım çünkü:D
ama çıkmadı amorti dışında
oysa ne hayallerim vardı

hiç unuttugunu sanmıyorum
bu yılbaşı özel çekilişi
ne zamn çıkmıştıki biletler ortaya
o bence totem yaptı