Tamam, soruyorum madem.
Din dersinin zorunlu olmasına seviniyor musunuz gerçekten? Zorunlu din dersiyle cumhurbaşkanının (şahıs değil makam olarak uzun uzun anlattığım üzere) Atatürk’e saygı gösteriyor oluşunun ne alakası var?
Milli tank, milli helikopter projelerinde dışarıdan paket olarak aldığımız parçaların ve yazılımın işlenme, değiştirme ve geliştirme hakkına sahip olunca yerli malı üretim mi yapmış oluyoruz?
Ama Allah aşkına yazı kopyalamayın ya da caps paylaşmayın lütfen. Ben sizin düşüncelerinizi kendi ağzınızdan duymak istiyorum.
öncelikle zorunlu din dersinin konu ile alakası yok ancak cevap vereyim dersin adı din kültürü ve ahlak bilgisi çocuklar bu dersi görmekle birşeyler kazanır...
ama kaybeder mi...
seçmeli oluncada fişliyor oluyor napalım sen cevap ver
dersi seçmeyenleri fişliyorlar deniyor ( yanlışsam söyle)
Atatürk bir komutan görevini yapmış ALLAH razı olsun ancak misal saygı duruşu benim asla sindiremediğim bi durum
mubarek vefat etmiş
inananlar 3 ihlas bi fatiha okusun veya başka dinde olan ne yapıyorsa ölülerine
inanmayan ne diyorsa ölüler için (ışığın çokmu olsun diyolar öyle bişey işte)
hayır yani dikilince Ataya ne faydası var mantıken anlamıyorum bana bunu anlat dikileyim ayda yıl 1 dk dikilmişim bişey kaybetmem boşa geçip gidiyor zaten zaman velevki zamanında çokta dikildik
lütfen saygısızlık olarak algılanmasın
belki devrimlilerini vb. kafamda oturtamamış -sindirememiş olabilirim ancak ülkemize büyük katkıları bulunan bir komutan Rabbim mekanını cennet eylesin ( bu benim inancımın duası)
yani saygısızlık adına yazmadım düşüncemi yazdım
..................................
milli silahlara gelince hedefler var eğer tümü türkiyede üretilmiyor isede zamanla geliştirileceği yazıyor
vee biz eğer Uzun adam olmasaydı bu silahların mazot borusunu bile ortaya çıkaramazdık diye düşünüyoruz
sen daha iyisimi olurdu diyorsun Rte olmasaydı
diyorsan nasıl olurdu
kim nerde nasıl yapardı ?
bu kadarla idare et be bacım cahilliğime ver benden anca bu kadar çıkıyor işte
ki düşüncelerim bunlar bi iddiam olmadığını her seferinde yazıyorum