Milli takımın saygı duruşuna FIBA'dan ceza geliyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
basket.webp

9 Eylül, 2015 - 20:39

Ülkemizde yaşanan şehit olayları nedeniyle Almanya maçında saygı duruşu yapmak isteyen Türkiye bu talebini FIBA'ya iletmişti. Nedeni belli olmaksızın bu isteği reddeden FIBA'ya rağmen Ay-Yıldızlılarımız, seramoninin ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Para cezası alma pahasına saygı duruşunda bulunma duruşunu sergileyen milli takıma da FIBA'dan 150 bin Euro ceza geleceği idia edildi.

Özellikle FIBA Avrupa Başkanı'nın, Basketbol Federasyonu Eski Başkanı Turgay Demirel olmasına rağmen böyle bir iznin çıkmaması ve ceza alınması basketbolseverleri hayrete düşürdü. Bu konuda FIBA Avrupa'dan resmi bir açıklamama gelmemesi de akılları karıştırıyor.

http://superhaber.tv/milli-takimin-saygi-durusuna-fibadan-ceza-geliyor-401736783

Doğru mu bilmiyorum ama bizimkiler saygı duruşu yaparken müzik çaldılar artık görevli kimse. Maçı izlemiştim ben dün

bu haber doğruysa yazıklar olsun

Haber dogru chess.Maci dun izledim tvden canli ve saygi durusu esnasinda spiker Murat Kosova bunu soyledi.Muhtemelen ceza gelecek ama olsun sehitlerimizin ugruna alacaksak bu cezayi hic onemli degil demisti.Bu fiba'nin kurallari arasindaymis.

galiba politik bi hareket olmayacak diye kuralları varmış, ona aykırı bulunmuş, bu politik bi hareket değil ki

herkes vatan haini sanatçı fıba sı bilmem ne si bu kara günde de dostumuzu düşmanımızı iyi ayırt ettik

Back
X