Bebek Beslenmesi milupa

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

symblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
134
4
96
İstanbul
kızlar elimde oğlum için aldığım ve büyüdüğü için yemediği mamalar mevcut.almak isteyen olursa buraya listeliyorum ;
4-36 ay için milupa aptamil sütlü tahıl karışımı ( 500 gr lık 8 tane kaldı)
1 yaş üstü için milupa aptamil çikolata parçacıklı kaşık maması ( 250 gr lık 6 paket kaldı)
1 yaş üstü için milupa aptamil elma parçacıklı kaşık maması ( 250 gr lık 6 paket kaldı)
1 yaş üstü için milupa aptamil peynir pekmezli kaşık maması ( 250 gr lık 6 paket kaldı)
ayrıca;
6 Ay için muzlu muhallebi(125 gr lıklardan 6 tane) kavonoz maması
6 ay için elmalı havuçlu(125 gr lıklardan 6 tane) kavonoz maması
7 ay için tavulu 4 sebzeli çorba (190 gr lık 12 tane)
8 ay için makarnalı hindili domates çorbası (190 gr lık 12 tane)

hepsi orjinal milupa ürünleridir.oğlum sadece süt ile beslendiği için yer ümidiyle çok almıştık biraz yedi gerisi kaldı.pisayasadan uygun şekide vermek istiyorum.500 gr lık olan normalde 20-22 lirası arası değişiyo fiyatı ben 10 liradan vermeyi düşünüyorum.250 gr lıklar 10 lira ben 5 liradan vermek istiyorum.kavonoz mamalarını da küçükleri 1.5 lira büyük çorba olanlar ise 2.5 lira olrak düşünüyorum.almak isteyen olursa msj atsın.

Back