Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) bende iç mimarlıkla mimarlık arasında kaldım.sonra mimarlığa karar verdim.odtü çok güzel bi üniversite her bakımdan.valla orda mimarlık okumak her ne kadar sıkı da olsa gülü seven dikenine katlanır![]()
ben mimarlık okuyorum yardımcı olabilirim.. iç mimari ve mimarlık ses olarak benzeşse de birbirlerinden çok farklı bölümlerdir, ikisi arasında kalabilmek gibi bişi söz konusu değil.. mimarlık için sayısal puan gerekse de sözel başarınızın da iyi olması lazım.. çünkü biz her projemizde yaptıklarımızı bir avukat gibi savunuyoruz, anlatıyoruz. hitabet de önemli. şunu bilin, çok kapsamlı bi meslek.. kendi mesleğiniz dışında birçok konuda da bilgi sahibi olmanız kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. çünkü mekan tasarımı hayat tasarımıdır bir nevi. hayatını matematik ve fizikte gömmüş bir insan yapamaz mimarlığı mesela, inanılmaz sosyal bir meslektir.
mimarlıkta hitabet çok mühimdir sengözlerimebaksanab bundan yoksunsanız çok zorluk çekersiniz.edebiyat yaptın yaa:roflol:
liseyede okuyanlardan mimarlık isteyen yok galiba :)
össye hazırlananlar açısından sayısala daha ağırlık vermek gerekiyor o yüzden öyle dedim.
ayrıca modern mimarlık derken kastedilen nedir?