- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
Çok geçmiş olsun , mutlu oldum sizin adınıza , fiyatı çok uygun buldum , çok ağrıda çekmemişsiniz , izler geçmeye başladı mı ? Karın germede ne kadar düzelme oldu ? Şimdiden teşekkür ederim...yok estağfirullah olur mu bende burda çok araştırdımm çok okudum ve asistanların doktorlarının reklamını yapmak için yazdıklarını burda öğrendim insanlar ne hale gelmişş benm dr ma sözüm vardı sağ salim çıkarsam kadınlar kulübüne yazcam hocam demiştim bi de tabiki sizlere yardmcı olmak amacıyla yazmak iztedim.öncelikle benmki mini karın germe özellkle başlığa da yazdım henüz 3.günüm ama çok şükür yemeğimi felan yapıyorm lipoyla birlikte oldum klasik lipo değil vazer lipo bu daha avantajlı daha az ödem morluk ağrı vs ama doktorm bi harika insanlığı cerrahlığı ben k.maraşta yaşıyorm gelme şansınız varsa hiç düşünmeyin zira doktuorm maraşlı bayanların gönlünü fethetmiş durumda ben ilk doğum normal ikinci sezeryan sizin sezeryan sayınızın fazla olması zannımca bişyei diğiştirmez ama araşatırmalırma daşyanarak şunu diyebilirm siz kilo olarak benden bi hayli fazlasınız ben69 kilo idim karnmda çok sarkma yoktu ama beni rahatsz edecek kadar göbiş vardı elma tipliyim ben bacak kıllar değil de yanlar ve göbek lipoyu germe ile kombine yaptı ikisi fiyata dahil 3.500 e oldum ben gıdıyı da aldı benm lipolyla dikiş izim sezeryan izinin iki katı korse giyiyorm