Mini Karın Germe Olmak İsteyenler Okusun!!

yok estağfirullah olur mu bende burda çok araştırdımm çok okudum ve asistanların doktorlarının reklamını yapmak için yazdıklarını burda öğrendim insanlar ne hale gelmişş benm dr ma sözüm vardı sağ salim çıkarsam kadınlar kulübüne yazcam hocam demiştim bi de tabiki sizlere yardmcı olmak amacıyla yazmak iztedim.öncelikle benmki mini karın germe özellkle başlığa da yazdım henüz 3.günüm ama çok şükür yemeğimi felan yapıyorm lipoyla birlikte oldum klasik lipo değil vazer lipo bu daha avantajlı daha az ödem morluk ağrı vs ama doktorm bi harika insanlığı cerrahlığı ben k.maraşta yaşıyorm gelme şansınız varsa hiç düşünmeyin zira doktuorm maraşlı bayanların gönlünü fethetmiş durumda ben ilk doğum normal ikinci sezeryan sizin sezeryan sayınızın fazla olması zannımca bişyei diğiştirmez ama araşatırmalırma daşyanarak şunu diyebilirm siz kilo olarak benden bi hayli fazlasınız ben69 kilo idim karnmda çok sarkma yoktu ama beni rahatsz edecek kadar göbiş vardı elma tipliyim ben bacak kıllar değil de yanlar ve göbek lipoyu germe ile kombine yaptı ikisi fiyata dahil 3.500 e oldum ben gıdıyı da aldı benm lipolyla dikiş izim sezeryan izinin iki katı korse giyiyorm
Çok geçmiş olsun , mutlu oldum sizin adınıza , fiyatı çok uygun buldum , çok ağrıda çekmemişsiniz , izler geçmeye başladı mı ? Karın germede ne kadar düzelme oldu ? Şimdiden teşekkür ederim...

Çok geçmiş olsun , mutlu oldum sizin adınıza , fiyatı çok uygun buldum , çok ağrıda çekmemişsiniz , izler geçmeye başladı mı ? Karın germede ne kadar düzelme oldu ? Şimdiden teşekkür ederim...
Merhaba dün ameliyat olmuş biri olarak ben de bilgi vereyim ben de mini ve lipo oldum nerdeyse hiç ağrı çekmedim şimdilik biraz önce hemşire hanım ağır ağrı kesicilere gerek kalmadı dedi umarım süreç böyle devam eder. Eğer ederse beklediğim yıllara yanacam

Merhaba dün ameliyat olmuş biri olarak ben de bilgi vereyim ben de mini ve lipo oldum nerdeyse hiç ağrı çekmedim şimdilik biraz önce hemşire hanım ağır ağrı kesicilere gerek kalmadı dedi umarım süreç böyle devam eder. Eğer ederse beklediğim yıllara yanacam
Birde ikisine yaklaşık 7lira verdim özelde oldum.

Çok geçmiş olsun harika , sanırım tıp bu konuda günden güne ilerliyor ki son dönemdeki operasyonlar daha acısız, ne güzel...

Siz nerelerden oldunuz lipo yu ne kadar yağ alındı ?

Canim tummy ruck tikladim ama ingilizce cikio anlamadim ama resimlere baktim bu mini ameliyat tamiyla ne farki var mesela benim karnim kilom tamda bu tummy tuck gorsellerinde buldugum kiz gibi bunun icin ne yapmam lazim ha birde bu kizla farkim benim yanlarimda catladi sarkti hamileyken
tam germede: göbek deliğinin ordan kesiyorlar, deriyi kaldırıp ayrılan karın kaslarını onarıyorlar ( bu bombeleşmeyi düzeltiyormuş,beli de inceltiyormuş) ,göbek deliğini de revize ediyorlar ( küçük güzel bir göbek deliği oluşturorlarmış) kaldırdıkları deriyi aşağı doğru iyice gerip aşağıdaki kesi yerine geri dikiyorlar,fazlalık deriyide atıyorlar. kesi sezeryan kesisiyle aynı yerde olup bir kemikten diğer kemiğe kadar uzun oluyor. bikini içinde kalan bir iz. yırtıkların göbek deliğinden yukarda olanları varsa onlar iyice aşağılara iniyor.
mini germede: göbek deliğinden aşağıda bir kesi,karın kasına ve göbek deliğine müdahale yok. göbek deliğinden aşağılarda yırtıkları ve sarkması olanlar için ve mideli, bombeli olmamış olanlar için yapılıyor. kesi sezeryan yeriyle aynı yerde biraz daha uzun oluyor. birde endoskopik yöntemle germe yapılıyormuş,ondaki kesi 1-2 cm oluyormuş ama sanırım onun için derisinde yırtık ve sarkma olmayıp karın kası onarılacak olanlarda yapılıyor galiba.
en iyisi gidip bi plastik cerrahla görüşmen onlar hangisinin gerekli olduğunu bir bakışta söylüyorlar zaten,tabi senin beklentilerinde önemli.

Başlığı görünce korktunuz sanırım :) ama ben 2 gün önce lipoyla birlikte oldum bu ameliyatı ve aynı gün taburcu o kadar korkup ertelediğim için pişmanım şimdi etraftan duyduğunuz olumsuz şeylere hiç inanmayın derim bayanlar bizzat yaşadım tüm samimiyetimle size yazıyorum ne asistanım ne doktorum istedi tamamen içimden geldiği için ona minnet duygusuyla ve de sizlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum sorularınızı cevaplamaya hazırım

yok estağfirullah olur mu bende burda çok araştırdımm çok okudum ve asistanların doktorlarının reklamını yapmak için yazdıklarını burda öğrendim insanlar ne hale gelmişş benm dr ma sözüm vardı sağ salim çıkarsam kadınlar kulübüne yazcam hocam demiştim bi de tabiki sizlere yardmcı olmak amacıyla yazmak iztedim.öncelikle benmki mini karın germe özellkle başlığa da yazdım henüz 3.günüm ama çok şükür yemeğimi felan yapıyorm lipoyla birlikte oldum klasik lipo değil vazer lipo bu daha avantajlı daha az ödem morluk ağrı vs ama doktorm bi harika insanlığı cerrahlığı ben k.maraşta yaşıyorm gelme şansınız varsa hiç düşünmeyin zira doktuorm maraşlı bayanların gönlünü fethetmiş durumda ben ilk doğum normal ikinci sezeryan sizin sezeryan sayınızın fazla olması zannımca bişyei diğiştirmez ama araşatırmalırma daşyanarak şunu diyebilirm siz kilo olarak benden bi hayli fazlasınız ben69 kilo idim karnmda çok sarkma yoktu ama beni rahatsz edecek kadar göbiş vardı elma tipliyim ben bacak kıllar değil de yanlar ve göbek lipoyu germe ile kombine yaptı ikisi fiyata dahil 3.500 e oldum ben gıdıyı da aldı benm lipolyla dikiş izim sezeryan izinin iki katı korse giyiyorm
Yeni uye oldum tulay hanim cok gecmis olsun ben doktorunuzun adini merak ettim birde marasta yasiyorum demissiniz ama bursa gozukuyor.simdiden tesk

Çok geçmiş olsun harika , sanırım tıp bu konuda günden güne ilerliyor ki son dönemdeki operasyonlar daha acısız, ne güzel...

Siz nerelerden oldunuz lipo yu ne kadar yağ alındı ?
Benden karın bölgesinden 500 grm demişti sanırım doktorum bende yağ çok yoktu ama ilk doğumumde 35 üstü kilo aldığımda sarkma ve gevşeme vardı.

günaydın arkadaşlar, ben hem karından hem de göğüsten muzdaribim, şubat sonunda ikisini birden küçülteceğim inşallah.
ciddi olark görüştüğüm iki dr var biri yalnızca yağları alırız kaın germeyiz yeterli olur dedi, bu arada karnım mide ve alt karın olarak ikiye bömlünmüş durumda. diğeri ise yağ almam krnı gereim gererken karın yağlarında gider zaten dedi üstteki yani mide dedki yağda otomatikmamn yok olur dedi. kafam karıştı bu şekillerde ameliyat olan var mı aranızda[/
günaydın arkadaşlar, ben hem karından hem de göğüsten muzdaribim, şubat sonunda ikisini birden küçülteceğim inşallah.
ciddi olark görüştüğüm iki dr var biri yalnızca yağları alırız kaın germeyiz yeterli olur dedi, bu arada karnım mide ve alt karın olarak ikiye bömlünmüş durumda. diğeri ise yağ almam krnı gereim gererken karın yağlarında gider zaten dedi üstteki yani mide dedki yağda otomatikmamn yok olur dedi. kafam karıştı bu şekillerde ameliyat olan var mı aranızda

Öncelikle herkese merhaba...leylak07 Şubat sonu ameliyatınızı oldunuz mu?? Olduysanız da İnşaallah herşey yolunda gitmiştir?? Paylaşabilir misniz lütfen???

Başlığı görünce korktunuz sanırım :) ama ben 2 gün önce lipoyla birlikte oldum bu ameliyatı ve aynı gün taburcu o kadar korkup ertelediğim için pişmanım şimdi etraftan duyduğunuz olumsuz şeylere hiç inanmayın derim bayanlar bizzat yaşadım tüm samimiyetimle size yazıyorum ne asistanım ne doktorum istedi tamamen içimden geldiği için ona minnet duygusuyla ve de sizlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum sorularınızı cevaplamaya hazırım

mrb bende 15 güne kadar olmayı düşünüyorum lipocasksın bıraz korkularm var halıyle sız bu sekıldemı olmustunuz.bana bıraz sonrası ıcın bılgı verırsenız sevınırım.

Herkese merhabalar, ben şu an 68 kiloda 38 yaşında bır bayanım kilo fazlalığım gobus ve mide ve yanlarda yarın sabah vazer liposuction ve karın germe ameliyatı olucam gözümü kararttim heyecan ve korkuyla beraber değişik bır duygu içindeyim neler yaşayacağım bilmiyorum.
geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat?

Sizin yazını okuyunca çok heyecanlandım. Bende iki hafta sonra Kahramanmaraş’a karın ve bacak içi germe ameliyatı için gidecegim. Doktorum Mehmet Güşen. Sizinki kim idi? İnşallah aynı doktordur

Back
X