Pukkapad Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2015 1.291 1.083 138 25 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Pukkapad #1 Arkadaslar simdilik cok yeniyim ancak oyle gorunuyor ki mini karin germe ameliyatima revizyon gerekecek, bunu aranizda yaptiran var mi? bir de kalin kollari olup lazer lipo yaptiranlarin tecrubelerini ogrenmek istiyorum.
Arkadaslar simdilik cok yeniyim ancak oyle gorunuyor ki mini karin germe ameliyatima revizyon gerekecek, bunu aranizda yaptiran var mi? bir de kalin kollari olup lazer lipo yaptiranlarin tecrubelerini ogrenmek istiyorum.
FatiFat Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2012 370 527 108 İsviçre 25 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Pukkapad #2 Merhabalar bende mini karin germe oldum 4 ay olacak, sen tam neden memnun degilsin? Merak ettim
Pukkapad Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2015 1.291 1.083 138 27 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Pukkapad #3 FatiFat .!.: Merhabalar bende mini karin germe oldum 4 ay olacak, sen tam neden memnun degilsin? Merak ettim Genişletmek için tıkla... karnim hic de duz degil, egilince sarkiyor sanki hic gerilmemis gibi.. benimde 35 gun oldu galiba ameliyat olali
FatiFat .!.: Merhabalar bende mini karin germe oldum 4 ay olacak, sen tam neden memnun degilsin? Merak ettim Genişletmek için tıkla... karnim hic de duz degil, egilince sarkiyor sanki hic gerilmemis gibi.. benimde 35 gun oldu galiba ameliyat olali
B bortenew Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 112 6 68 35 Çorum 22 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Pukkapad #4 Pukkapad .!.: karnim hic de duz degil, egilince sarkiyor sanki hic gerilmemis gibi.. benimde 35 gun oldu galiba ameliyat olali[/QUOTE benimde 15 gun oldu.mini germe.korse giyiyorum ama tam duz degil karnim.bu a4ada dijis yerim hala sert sizlerde de varmi arkadaslar. Genişletmek için tıkla...
Pukkapad .!.: karnim hic de duz degil, egilince sarkiyor sanki hic gerilmemis gibi.. benimde 35 gun oldu galiba ameliyat olali[/QUOTE benimde 15 gun oldu.mini germe.korse giyiyorum ama tam duz degil karnim.bu a4ada dijis yerim hala sert sizlerde de varmi arkadaslar. Genişletmek için tıkla...