D december90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2007 Mesajlar 16.974 Emoji Skoru 248 Puanlar 88 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi december90 #1 Merhaba arkadaşlar, Markafonide krep tavası gördüm,kullanışlı mıdır sizce? almak istiyorum ,çok hoşuma gitti ama krebi ordan nasıl çıkartıcam onu anlıyamadım bir türlü
Merhaba arkadaşlar, Markafonide krep tavası gördüm,kullanışlı mıdır sizce? almak istiyorum ,çok hoşuma gitti ama krebi ordan nasıl çıkartıcam onu anlıyamadım bir türlü
hanne54 19.09.2010 Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2009 Mesajlar 2.375 Emoji Skoru 2 Puanlar 116 Yer Sakarya 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi december90 #2 Kahvaltılar için güzel olur bence. Şekilli şekilli krepler yaparsın eşine ve misafirlerine. Zaten krep tavaya yapışan bir şey değil ki,ters çevirdiğin an tavadan düşer. Hatta ben akrobatik hareketler bile yaptırırım krebe tavada:).
Kahvaltılar için güzel olur bence. Şekilli şekilli krepler yaparsın eşine ve misafirlerine. Zaten krep tavaya yapışan bir şey değil ki,ters çevirdiğin an tavadan düşer. Hatta ben akrobatik hareketler bile yaptırırım krebe tavada:).