Mini Rinoplasti

esmatwilight

Esma ♥ Gökhan 07.07
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
741
22
46
İstanbul
Merhaba Naci Bey
Ben sizden mini rinoplasti hakkında bilgi almak istiyorum.Öncelikle çocukluğumda burnumun ucuna darbeler almamdan dolayı ve çocukluğumda burun takıntımdan dolayı kaç senedir burun konusunda psikolojik olarak hiç rahat değilim.Burnum gülmediğim sürece o kadar mayışık ve düşük durmuyor normal bir burun ama artık resmen fobi gibi bir sorun oluşturdu.Ben burnumun ucunun hafif kaldırılıp burun kanatlarımı kücültmek daha bebeksi ve yüz hatlarıma uygun bir buruna sahip olmak istiyorum.Araştırmalarım doğrultusunda minik bi operasyonmuş ve alçısız olarak hasta ameliyat olduğu gün taburcu olarak çıkıyormuş yani burun kemiklerinde bir oynama ya da törpülenme uygulanmadığı için genel olarak sorunsuz ve kısa süreliymiş.Sonuç olarak daha az kanlı revanlı ve daha az acılı bir operasyonmuş ve 15 dakika yarım saat arasında halledilebiliyormuş.Beni bu operasyon hakkında bildiğim yanlışlar varsa düzelterek bilgilendirir misiniz?

Bi de bu operasyonu siz ortalama olarak ne kadara yaparsınız ve ortalama olarak fiyatlar kaç Tl arasında değişir? Sizle görüşmek istiyorum da bu sonbahar minirinoplasti operasyonu olmaya adayım. Yüzyüze görüşüp konuşursak ve beni aydınlatırsanız çok memnun olurum...

Cevabınız için şimdiden teşekkürler..Esen kalın:nazar:

Merhaba,

Rhinoplasti operasyonunda aynı teknik için onlarca isim kullanılabilir. Mini rhinoplastiyi de sizden duyuyorum. Eğer teknik olarak bahsettiğiniz işlem tip rhinoplasti ise bu da başlı başına bir operasyondur. Durumunuz görmeden 15 dakidaka yapılabilecek bir işlemdir diyemeyiz. Çok ufak bir ihtimalle olabilir ama muhtemelen genel anestezi altında yapılabilir. Ayrıca Plastik Cerrahi Operasyonları öğle arasınsa sıkıştırılmayacak, hemen yapılıp günlük hayata dönülebilecek,10-15 dakikdada sizleri baştan yaratacak güçlere sahip değildir. O yüzden her okuduğunuza ve duyduğunuza da inanmayın lütfen.

Back