güle güle kullanın formda mini yüz germe adı altında karşılaştığım ikinci örneksiniz bu formda, nazolobial çizgileriniz ve marionet çizgisi nerdeyse hiç kalmamış çok güzel görünüyor. alttaki kas tabakası ellenmeden sadece deri geriliyor ve fazlası çıkarılıyor sanırım, doğru aktardım sanki :) eğer yanışım varsa lütfen düzeltin. kalıcığı hakkında doktor ne dedi ve fiyat bilgisi rica edebilir miyim? bir de 30 lu veye 40 lı yaşlarda bu ,şlemi yaptırdık diyelim 2 ceya 3 kez takrarlanabiliyor mu?Merhaba ben 04 Kasım 2025 Salı günü öğlen saatlerinde (ne kadar detaycıyım) Lokala anestezi ile mini yüz germe ameliyatı oldum. Uzun zamandır yapmak istediğim ama cesaret edemediğimden hep başka araştırmalara girdim. ( sıvı yüz germe, saten yüz germe, Ultherapy vs vs)
Mini yüz germe olmadan saten yüz germe denedim 10 seans hiç bir faydası olmadığı gibi paramdan oldum. Diğerlerine adım atmadım sadece araştırdım ve araştırmalarımın sonucunda ameliyattan başka çözümün olmadığına karar verdim.
Söylede bilgi vermek isterim, 1.5 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Toplamda 41 kg verdim (41 kere maşallahınızı alırım) İnanılmaz zor bir süreçti ama sonuç aldım. Tabi bu kadar kilo vermenin karşısında bu kadar sarkma olacağını tahmin etmedim edemedim. Neyse uzun lafın kısası bu kadar kilo vermenin sonucunda ne yazıkki alt yüzümde, kollarımda ve bacaklarımda sarkma oldukilo vermem harikaydı ama sarkmaların beni bu kadar etkileyeceğini tahmin etmedim.
Yüzüm de özellikle boynum bildiğiniz hindi boyunu oldu. Bu arada yaşım 55 az da olsa sarkmalarım vardı ama bu kilo verme olayından sonra 80 yaşındaki bir kadının boynu gibi oldu (annem 80 yaşında onun bile boynu bu kadar sarkık değildi ve bana çok üzülüyordu)
Neyse artık gelelim sadede sonuçta bir sürü doktordan bilgi aldım görüştüm. Fiyatla bildiğiniz uçmuş. Her doktor farklı bir şey söylüyor ve verdikleri rakamlara bakarsa bir ev depozitosu bırakmam gerekiyordu. Moralim artık yerlerde ama araştırmaya devam.
Sonra Bağdat Caddesinde bir doktor buldum, Dr. Fatih Söylemez. Dedim cadde de bir doktor onunda fiyatları uçuktur ama bir şey beni itti ve randevu alıp Eylül de gittim.
Çok tatli sakin bir doktor ve inanılmaz ilgilendi benimle. Bana mini yüz germe den bahsetti ve muayenede sonra benim bunun için uygun olduğumu ve sonuçlardan çok memnun kalacağımı söyledi. Genel anestezi istemediğimden lokal ile yapılıyor dediğinde ve bana yapılan hastaların resimlerini gördükten sonra ( hepsi naturel bir görüntü) dedim tamam ben Fatih bey ile bu operasyonu olacağım.
Biraz evvel çektiğim iki resimi paylaşacağım sizinle, operasyon günüde sayarsak 4. günüm oluyor. Şu an ki görüntü ile şiş, hafif morluklarım ve dikişlerimin alınmamasına rağmen, görüntüden oldukça memnunum.
Sol tarafım sağ tarafıma göre daha şiş. Toplamda 2 saat 45 dk sürdü. Bitiğindede gayet iyidim hemen ayağa kalkıp arkadaşımla beraber arabaya kadar sorunsuz yürüdüm.
Buraya zaman ilerledikçe resimler eklerim sizde benimle beraber görmüş olursunuz.
Sorunuz olursa çekinmeden yazın.
Çok teşekkür ederimgüle güle kullanın formda mini yüz germe adı altında karşılaştığım ikinci örneksiniz bu formda, nazolobial çizgileriniz ve marionet çizgisi nerdeyse hiç kalmamış çok güzel görünüyor. alttaki kas tabakası ellenmeden sadece deri geriliyor ve fazlası çıkarılıyor sanırım, doğru aktardım sanki :) eğer yanışım varsa lütfen düzeltin. kalıcığı hakkında doktor ne dedi ve fiyat bilgisi rica edebilir miyim? bir de 30 lu veye 40 lı yaşlarda bu ,şlemi yaptırdık diyelim 2 ceya 3 kez takrarlanabiliyor mu?
Eklerim şimdi. Aklıma gelmedi eklemek.Cok guzel olmus peki ameliyattan onceki halinizi gormek mumkunmu isterseniz ozeldende atabilirsiniz
Ekledim biraz evvel...Cok guzel olmus peki ameliyattan onceki halinizi gormek mumkunmu isterseniz ozeldende atabilirsiniz
Yok nazolabiallerim vardı da çoğu resmi sildimNazolabialleriniz yokmus zaten sizin ama doktorun sayfasina girdim asistaniylada konustum eger yuzume yeterli bulurlarsa o cak gibi yaptirmayi dusunuyorum.Lutfen bizi bu sayfadan haberdar edin iyilesme sureclerini.
Bugün akşam üzeri doktora gittim 1 hafta kadar korse kalırsa iyi olur dedi doktor ama eğer artık dayanamaz hale gelirseniz 5 inci gün çıkarabilirsiniz ded. Sabredeceğim artık. Dikişlerimle alakalı henüz bir şey demedi. Haftaya yani 11 Kasımda randevum var bantları çıkaracak ve dikişlerime bakacak belki o gün çıkarır bilmiyorum.Yüz korsesini ne kadar takmaniz gerekiyormus ve dikisleriniz ne zaman alinacak
O sizin güzelliğiniz sağolun.Sagolun bence her halinizle guzelsiniz.Yuz korsesini ne kadar takmaniz lazim ben yaptirirsam izmirden gidecegim
Bu klinikte yapılan bir işlem mi?ameliyathane de mi?Çok teşekkür ederim. Doktorumun bana verdiği bilgide alt tabakada geriliyormuş yani deri plan şeklinde bir mini yüz germe bu yüzdende kalıcılığı 8-10 yılmış. Fiyat olarak 50 bin verdim ki bence makul bir fiyat. Lokal anestezi olduğundan bu fiyat. Genel anestezi ile olunca daha yüksek fiyat.
Diğer sorunuz hakkında bilgim yok ama sanırım yaptırdıktan sonra 8-10 sene sonra tekrar yapılabilinir ama en iyi bilgiyi doktor verir.
Klinikte yapıldı.Bu klinikte yapılan bir işlem mi?ameliyathane de mi?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Çok güzel olmuş. Aynı dogtora geçen ay bende muayene için gittim. Bana da aynı işlemi önerdi. Ama ameliyat olmaktan çok korktuğum için arada kaldım. Lokal anestezi ile yapıldığında acı hissediliyor mu musunuz acaba. İzler çok belli oluyor mu. Çok kararsızım yaşım 30 ama cildimde çok sarkmalar var nedenseMerhaba ben 04 Kasım 2025 Salı günü öğlen saatlerinde (ne kadar detaycıyım) Lokala anestezi ile mini yüz germe ameliyatı oldum. Uzun zamandır yapmak istediğim ama cesaret edemediğimden hep başka araştırmalara girdim. ( sıvı yüz germe, saten yüz germe, Ultherapy vs vs)
Mini yüz germe olmadan saten yüz germe denedim 10 seans hiç bir faydası olmadığı gibi paramdan oldum. Diğerlerine adım atmadım sadece araştırdım ve araştırmalarımın sonucunda ameliyattan başka çözümün olmadığına karar verdim.
Söylede bilgi vermek isterim, 1.5 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Toplamda 41 kg verdim (41 kere maşallahınızı alırım) İnanılmaz zor bir süreçti ama sonuç aldım. Tabi bu kadar kilo vermenin karşısında bu kadar sarkma olacağını tahmin etmedim edemedim. Neyse uzun lafın kısası bu kadar kilo vermenin sonucunda ne yazıkki alt yüzümde, kollarımda ve bacaklarımda sarkma oldukilo vermem harikaydı ama sarkmaların beni bu kadar etkileyeceğini tahmin etmedim.
Yüzüm de özellikle boynum bildiğiniz hindi boyunu oldu. Bu arada yaşım 55 az da olsa sarkmalarım vardı ama bu kilo verme olayından sonra 80 yaşındaki bir kadının boynu gibi oldu (annem 80 yaşında onun bile boynu bu kadar sarkık değildi ve bana çok üzülüyordu)
Neyse artık gelelim sadede sonuçta bir sürü doktordan bilgi aldım görüştüm. Fiyatla bildiğiniz uçmuş. Her doktor farklı bir şey söylüyor ve verdikleri rakamlara bakarsa bir ev depozitosu bırakmam gerekiyordu. Moralim artık yerlerde ama araştırmaya devam.
Sonra Bağdat Caddesinde bir doktor buldum, Dr. Fatih Söylemez. Dedim cadde de bir doktor onunda fiyatları uçuktur ama bir şey beni itti ve randevu alıp Eylül de gittim.
Çok tatli sakin bir doktor ve inanılmaz ilgilendi benimle. Bana mini yüz germe den bahsetti ve muayenede sonra benim bunun için uygun olduğumu ve sonuçlardan çok memnun kalacağımı söyledi. Genel anestezi istemediğimden lokal ile yapılıyor dediğinde ve bana yapılan hastaların resimlerini gördükten sonra ( hepsi naturel bir görüntü) dedim tamam ben Fatih bey ile bu operasyonu olacağım.
Biraz evvel çektiğim iki resimi paylaşacağım sizinle, operasyon günüde sayarsak 4. günüm oluyor. Şu an ki görüntü ile şiş, hafif morluklarım ve dikişlerimin alınmamasına rağmen, görüntüden oldukça memnunum.
Sol tarafım sağ tarafıma göre daha şiş. Toplamda 2 saat 45 dk sürdü. Bitiğindede gayet iyidim hemen ayağa kalkıp arkadaşımla beraber arabaya kadar sorunsuz yürüdüm.
Buraya zaman ilerledikçe resimler eklerim sizde benimle beraber görmüş olursunuz.
Sorunuz olursa çekinmeden yazın. 2 ay önce çekilmiş resmimi de ekledim
NOT: Kullandığım yüz korsesinden izler var yüzümde bir tanesinde baya belirgin. Sadece bir iz yani tasalanmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?