• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minibuscunun yaptigi...

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
2gun once minibuse bindim.soforun arkasindaki koltuga oturdum.sonraki duraktan yaslari 14civari 3oglan bindi.biri soforun sagindaki ondeki tek kisilik koltuga oturdu.oglanin elinde kutu kola vardi.icti icti bitince caktirmadan akli sira ayaginin dibine koyacaktiki sofor "orasi babanin coplugumu oglum "diye cikisti.cocuk abi inerken alacaktim falan diye geveledi.sonra kutuyu aldi sofore dediki "abi camdan atsana sunu".(soforun cam acikti ).simdi dedim sofor cocuga dalacak.neticede minibuse birakti diye soylendi cocuga.adam ne yapsa begenirsiniz? cocugunelinden kutuyu aldi firlatti disari.o an oyle sinirlendimki.sanki cevre onun babasinin coplugu.terbiyesiz adam.ses cikaramadim.tartismaktan cekundim herhalde ama sonra kendimede kizdim niye soylenmedim diye.uzuluyorum cevremiz sokaklarimiz cok pis.elimde ufacik cop olsa butun gun cebimde gezdiririm yine sokaga atmam ama insanlarimiz duyarsiz....iste boyle arkadaslar...

arabayla giderken sağa sola çöp atanlara ben de gıcık oluyorum. yol kenarları berbat halde zaten çöplük gibi. sadece çöp olsa yine iyi.... millet çişini şişeye yapıp onu atıyor yol kenarına ya :47:

sonra kutuyu aldi sofore dediki "abi camdan atsana sunu".(soforun cam acikti ).simdi dedim sofor cocuga dalacak.neticede minibuse birakti diye soylendi cocuga.adam ne yapsa begenirsiniz? cocugunelinden kutuyu aldi firlatti disari.o an oyle sinirlendimki.sanki cevre onun babasinin coplugu.

Sofor muhtemelen cok bilmislik yaptiginizi dusunecekti, sicak, oruc, gun icerisindeki tantana vs...

Boyle bir durumda soforden ziyade cocuk uyarilmali ve egitilmeli diye dusunuyorum... 'Delikanli, sofor beyden korkup copu aliyorsun da her yeri kirletmekten rahatsiz olmuyor musun, rica etsem copunu inince bir cop kutusuna atar misin' der soforun yolcularin copleriyle ugrasmak zorunda olmadigini ekleyerek soforu de yanima alirdim galiba yerinizde olsam...

Gunumuz cocuklari malum kimisi hatasini anliyor kimisi cevap veriyor... İkinci ihtimal durumunda kutuyu alir 'Sana zor geliyorsa sorun degil, ben atarim' derdim gulumseyerek...

Sorun oldugunu dusundugum durumlarda ben de kotu hissediyorum ve muhakkak guzellikle uyarmaya calisiyorum, konu, karsimdakinin yasi, cinsiyeti ne olursa olsun, bir sorun yasamadim simdiye kadar... Galiba herkes samimiyetle yapilan iyi niyetli bir uyariyi hele de guleryuzle destekleniyorsa reddedemiyor, umarim bir dahaki sefere hassasiyetinizi ifade edersiniz ve bundan rahatsiz olmaniz cok guzel...

evet aslında tepki vermek gerekiyor ama

insanlar iyice psikopatlaştı

ne olur ne olmaz küfür eder kaba konuşur

işte ondan sonra ne yapılmalı onu konuşmak lazım :44:

2gun once minibuse bindim.soforun arkasindaki koltuga oturdum.sonraki duraktan yaslari 14civari 3oglan bindi.biri soforun sagindaki ondeki tek kisilik koltuga oturdu.oglanin elinde kutu kola vardi.icti icti bitince caktirmadan akli sira ayaginin dibine koyacaktiki sofor "orasi babanin coplugumu oglum "diye cikisti.cocuk abi inerken alacaktim falan diye geveledi.sonra kutuyu aldi sofore dediki "abi camdan atsana sunu".(soforun cam acikti ).simdi dedim sofor cocuga dalacak.neticede minibuse birakti diye soylendi cocuga.adam ne yapsa begenirsiniz? cocugunelinden kutuyu aldi firlatti disari.o an oyle sinirlendimki.sanki cevre onun babasinin coplugu.terbiyesiz adam.ses cikaramadim.tartismaktan cekundim herhalde ama sonra kendimede kizdim niye soylenmedim diye.uzuluyorum cevremiz sokaklarimiz cok pis.elimde ufacik cop olsa butun gun cebimde gezdiririm yine sokaga atmam ama insanlarimiz duyarsiz....iste boyle arkadaslar...

malesef insanlar çok duyarsız.bunun eğitimle olacağını düşünüyorm ki onlar bu eğitim yaşını çoktan geçmiş.çok yazık.

Back
X