Miniğime isim yardımı :)

Aklımdaki isimler

• Milky (Milkyway samanyolu,süt yolu)

OY: 2 18,2%
  • Kumral

OY: 1 9,1%
  • Kumsal

OY: 0 0,0%
  • Latte

OY: 6 54,5%
  • Maya

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11

venussel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
489
266
103
izmir
Eminim aranızda benim gibi bir hayvana isimlerini çok önemseyenler vardır. Hayatı boyunca yanınızda olacak ve hep ona o isimi telafüz edeceksiniz sonucta.
Kendi kedim Luna adını ay tanrıçasındann aldı. Gögüs kısmındaki tüğlerinin grili beyazları bana dolunay ve parcalı bulutları hatırlattıgından bu ismi koydum. Japon balıklarımın ismi ise bal rengi olan Petek diğeri ise benekli olduğundan Jackson Pollock tekniğine benzettiğim için Pollock . Betamsa beta balığının asilliğinden ve yakışıklılığından yola çıkıp Adonis ismini aldı. Bir sonraki betamın ismi ise Vezir olacak anlayacağınız isim koyarken sıradanlıktan çıkmaya çalışırım herzaman ve şimdi resimde gördüğünüz Lunamın minik kızına isim düşünüyorum öneriniz olursaa çook sevinirim :)

resimleri ancak böyle ekleyebildim

Eklentiler

• 2015-11-26 16.59.32.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20151103_183556.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20151115_020807.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 2015-11-26 16.59.05.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 130
Ama yerim ben onu...
Bence kesinlikle latte olmalı.
Latte gibi yumuşacık, sıcacık, insana mutluluk veren, kabarık kabarık bir havası var minnoşun.

Latte Latte Latte olsunnnnnnnnn
Ya ben o sarı bebeği yerım yaaa ayy yanımda olsa mıcıklayıversem, o küçük burnunu ısıversemmmmm

Latte Latte Latte olsunnnnnnnnn
Ya ben o sarı bebeği yerım yaaa ayy yanımda olsa mıcıklayıversem, o küçük burnunu ısıversemmmmm
vallahi latte çok sıcak geldi bana köpük beyazlı sütkü kahveli renkleride daha ne olsun kafayı yedirirler insana ya dişimi sıkıyorum :) bir an önce büyüsünler istiyoorum

vallahi latte çok sıcak geldi bana köpük beyazlı sütkü kahveli renkleride daha ne olsun kafayı yedirirler insana ya dişimi sıkıyorum :) bir an önce büyüsünler istiyoorum
Gözlere bak gözlere boncugum benım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…