Minik bir ama beni üzen bir derdim var

mylisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
3
0
36
Bartın
Arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve kabin memuru (hostes) olmak istiyorum 1 sene sonra liseden mezun olucam inşallah. Yabancı dil bölümünde okuyorum inglizce ve almancam iyi en azından lise seviyesine göre. Fakat boyum 1.59 - 1.60 gibi bir şey aranan şartlarda da 1.60 yazıyo fakat bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım 1.60 ın çok riksli olduğu söyleniyor. Önümde iki seçenek var ya kendi bölümümle ilgili bir şey okuyup mülakatlara giricem sonradan ya da türk hava kurumu üniversitesinde kabin hizmetleri okuyacağım fakat iki türlüde boyum başıma dert açıcak sizin tanıdığınız bildiğiniz kısa hostesler var mı ne biliyim şansım var mı sizce?

Arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve kabin memuru (hostes) olmak istiyorum 1 sene sonra liseden mezun olucam inşallah. Yabancı dil bölümünde okuyorum inglizce ve almancam iyi en azından lise seviyesine göre. Fakat boyum 1.59 - 1.60 gibi bir şey aranan şartlarda da 1.60 yazıyo fakat bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım 1.60 ın çok riksli olduğu söyleniyor. Önümde iki seçenek var ya kendi bölümümle ilgili bir şey okuyup mülakatlara giricem sonradan ya da türk hava kurumu üniversitesinde kabin hizmetleri okuyacağım fakat iki türlüde boyum başıma dert açıcak sizin tanıdığınız bildiğiniz kısa hostesler var mı ne biliyim şansım var mı sizce?

oooo tatlım daha 17 yasındasın he 18 yasına kadar bence bir kaç cm uzarsın hemde bu kadar dert etme gercekten hosteslerde zaten en düşük 160 boy aranıyorsa istediğin imkansız değil

torpilin yoksa şansın yok
:50:
yabancı dil dılşında pekdefark yaratacak bir kriterin olduğundan bahsetmemişsin
e oda malum artık çok yaygın
ikinci bir seçenek bulundur elinde
her kritere uysanda
şansın az
öyle orta sınıf değil
üst sınıf birtorpil lazım bu meslekte

ben görüyorum canım o boyda hostesler. topuklu ayakkabiyi da giyince kisa gorunmuyorlar, göze batmıyor.. kilon nasil? fizigin düzgünse 1-2cm boy kısaliğına bakmazlar bence.

160 165 arası benım arkadaslarım zor degıl

thy zaten delı torpıl donuyır
ıkı cı dıl tercıh sebebı

bı arkadasım ıngılız dılı edebıyatında okuyor sınav kagıdından bızzat cok emındı ama mulakata kalamadı sınav kagıdını tekrar okutttu ve 100 uzerınde 95 le gırdı
ama mulakatta da almak zorunda kaldılar
mılletvekılı tanıdıgın olması bıle yetmıyor arkadasım
bakan kadrosunda heralde olucak

baska bır arkadasımda yer hostesı oda ank hatırı sayılır bı yerde babasının fabrıkası var ostımde naptı ettı buldu bırını yer hostesı esenbogada aylık oda 4500 tl alıyor

baska bı arkadasım erkek kabın amırı onun boyu 160 ank unı felsefe mezunu :)))
bu arkadasımda hep yurt dısına gıdıyor 7 bın fılan alıyor

baska arkadasımda ankarada deucom gıdıp basvurdu o gıremedı bak

thy unı cok guzel ınsallah gırersın boya takılma torpıle bak

ora olmassa emirates de cok ıyı

pegasus kotu :) baska hava yolları dene yani

Son düzenleme:
Thy'ye pilotluk için gittim. Vücut kitle indeksi 20nin üzerinde olması gerekiyordu. Benim 18 falandı. 2 ayda kilo aldım ettim 20 yi buldum derken orda tartıldım tutmadı. Yarım kilo falan eksiğim vardı. Bi su içip geliyim kilom fazla çıksın diye yalvardım ettim. Adamın teki damacana içsen ben burda olduğum sürece kabul etmem diye bağırdı. Sonra başka bir tanesi hadi git bi şişe su iç gel dedi.

Öyle içtim içtim bir de boyum ölçülürken dizlerimi kırdım. Ve halloldu!! Neyse ki kabul ettiler.

Ama zorluyorlar açıkçası. Çoğu kişi eksik ölçtüler diye çıktı o odadan. Ama benim bildiğimden 2 cm fazla geldi. yani kendimi 167 bilirdim. 169 çıktım.

Süreçten başka mülakatlarda elendim bir şekilde.

Torpil oluyordur illa. Ama bu beğendikleri adayı almalarına engel değil. Torpil olayları kafanı karıştırmasın. Benim çok fazla arkadaşım şu an thyde pilot torpilsiz.

Umarım senin boyun tam 160 çıkar git bir yerde ölçtür ve emin ol. Ayrıca uzayacağını düşünüyorum 2 sene kadar daha..

ben görüyorum canım o boyda hostesler. topuklu ayakkabiyi da giyince kisa gorunmuyorlar, göze batmıyor.. kilon nasil? fizigin düzgünse 1-2cm boy kısaliğına bakmazlar bence.

Tek sorunum boyum kilom ideal yüzümünde güzel olduğunu söylüyolar ama bilmiyorum

Back
X