• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik bir hamilelik isteği derdi

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Kızlar günaydın.
Ben de 1 seneyi geçkindir evliyim. Eşim kesinlikle çocuk istemiyor. Çünkü tayinciyim. Sabit bir şehirde yaşamama yaklaşık 4 sene var. Yaşım 29.
Ben ise deli gibi çocuk istiyorum. Bencillik mi bilmiyorum ama benim başka yere tayinim çıksa bile istiyorum. Üstelik hamile kalırsam ve süt çocuğu döneminde de çalıştığım işyerinde hoş karşılanmama durumum var. Bunlara rağmen çok istiyorum.
Eşim hiç bir şekilde ikna olmuyor, yumuşamıyor bile. Biz birbirimizi çok seviyoruz, o beni anladığını söylüyor, çok istediğimi biliyor ama zerre yumuşama yok fikirlerinde. Bu ay biraz daha umut verici konuştu gerçi ama.
Hatta bazen diyorum ki 4 sene sonra ben 33 olcam. O saatte sonra çok istesek de ve olur da çocuğumuz olmaz ise ömrüm boyunca senin bu itirazlarını hatırlayacağım. Ya da belki inat eder hiç çocuk yapmam. Bilemiyorum.

Velhasıl bu ay iki üç kere korunmasız ilişkiye girdik. Tam yumurtlama dönemim değildi ama yakındı.

Eşim nasıl korunmasız yaptı inanın ben de bilmiyorum. Bu ay ağladım diye belki de.

2-3 gün sonra adet olcam. Her zamankinden daha değişik bir semptomum yok. Bakalım ne olacak?

Üstelik olur da hamile falan kalırsam da bunu eşime söyler miyim, nasıl söylerim, söylediğimde mutlu olmazsa diye düşünmeden de kendimi alamıyorum. Olur da sevinmezse ben kahrolurum.

Çok karmaşık duygulardayım. Dualarınızdan beni de eksik etmeyin.

Sevgiler

Kızlar günaydın.
Ben de 1 seneyi geçkindir evliyim. Eşim kesinlikle çocuk istemiyor. Çünkü tayinciyim. Sabit bir şehirde yaşamama yaklaşık 4 sene var. Yaşım 29.
Ben ise deli gibi çocuk istiyorum. Bencillik mi bilmiyorum ama benim başka yere tayinim çıksa bile istiyorum. Üstelik hamile kalırsam ve süt çocuğu döneminde de çalıştığım işyerinde hoş karşılanmama durumum var. Bunlara rağmen çok istiyorum.
Eşim hiç bir şekilde ikna olmuyor, yumuşamıyor bile. Biz birbirimizi çok seviyoruz, o beni anladığını söylüyor, çok istediğimi biliyor ama zerre yumuşama yok fikirlerinde. Bu ay biraz daha umut verici konuştu gerçi ama.
Hatta bazen diyorum ki 4 sene sonra ben 33 olcam. O saatte sonra çok istesek de ve olur da çocuğumuz olmaz ise ömrüm boyunca senin bu itirazlarını hatırlayacağım. Ya da belki inat eder hiç çocuk yapmam. Bilemiyorum.

Velhasıl bu ay iki üç kere korunmasız ilişkiye girdik. Tam yumurtlama dönemim değildi ama yakındı.

Eşim nasıl korunmasız yaptı inanın ben de bilmiyorum. Bu ay ağladım diye belki de.

2-3 gün sonra adet olcam. Her zamankinden daha değişik bir semptomum yok. Bakalım ne olacak?

Üstelik olur da hamile falan kalırsam da bunu eşime söyler miyim, nasıl söylerim, söylediğimde mutlu olmazsa diye düşünmeden de kendimi alamıyorum. Olur da sevinmezse ben kahrolurum.

Sevgiler
Eşin hiç bir şekilde ikna olmuyorsa nasıl oluyor da korunmasız ilişkiye giriyor hemde 3 kere

ilginç demek ki çoktan ikna olmuş.

İşte bu ay biraz umutlandırdı beni diyeyim. Ama konuşurken hala 'şimdi olmaz, hazır değiliz, bakamayız' gibi konuşuyor. Bilemedim ben de.
Teşekkür ederim size

eşin istemese de ben her şeyin altından tek başıma kalkarım, eşime minnet etmem dersen, şikayet etmezsen, eşinden yardım istemeden çocuk bakabileceğine inanıyorsan hiç gecikme derim.
ama şüpheler varsa, pişman olacaksan, keşke eşimi dinleseydim deme ihtimalin varsa eşin ikna olana kadar ertele derim.
çocuk bakmak zor ama annelik tarif edilemez bir duygu.
Rabbim hayırlısını versin.

Çalışmak zorunda mısın peki? Eşinin maaşı yeterli değil mi?

Ya da ücretsiz izin, bitiminde de kurum değişikliği

Çocuk zor iş
Tek tarafın istemesiyle olmamalı asla
Lohusalık zaten zor hepten kaderine mahkum edilme sonra
Sen istiyordun ben istemedim şimdi şikayet etme diyebilir

minik bir hamilelik isteğini (ömürlük kararı)tek başınıza alamazsınız
ömür boyu sürecek olan beraberliğinizde eşinizinde gönüllü desteğini almanız şart

eşin istemese de ben her şeyin altından tek başıma kalkarım, eşime minnet etmem dersen, şikayet etmezsen, eşinden yardım istemeden çocuk bakabileceğine inanıyorsan hiç gecikme derim.
ama şüpheler varsa, pişman olacaksan, keşke eşimi dinleseydim deme ihtimalin varsa eşin ikna olana kadar ertele derim.
çocuk bakmak zor ama annelik tarif edilemez bir duygu.
Rabbim hayırlısını versin.

Kızlar, ben eskiden beri bu siteyi takip ediyorum ve hepinizin de samimiyetine o kadar inanıyorum ki, sonuçta hiç kimse birbirini tanımıyor, bile isteye kimse birbirini üzecek şeyler yazmaz burda gibi geliyor bana, o yüzden teşekkür ediyorum size en başta.

İşimi değiştiremiyorum, çünkü akademisyenim, sınavla emek harcayarak geldim buraya, kurum da değişmiyor doğal olarak. Eğitim süremin bitmesine 2 sene var. Söylemesi ayıp maaşım da çok iyi, çocuk bakarken işi bırakmam olmaz gibi.

Bir de ben de eşimin benimle beraber çok istemesini istiyorum, beraber sevinelim. Hayırlısı diyelim hakkımızda.

Teşekkürler

İnşallah hakkınızda en hayırlı olan zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz :KK46:

Kızlar, ben eskiden beri bu siteyi takip ediyorum ve hepinizin de samimiyetine o kadar inanıyorum ki, sonuçta hiç kimse birbirini tanımıyor, bile isteye kimse birbirini üzecek şeyler yazmaz burda gibi geliyor bana, o yüzden teşekkür ediyorum size en başta.

İşimi değiştiremiyorum, çünkü akademisyenim, sınavla emek harcayarak geldim buraya, kurum da değişmiyor doğal olarak. Eğitim süremin bitmesine 2 sene var. Söylemesi ayıp maaşım da çok iyi, çocuk bakarken işi bırakmam olmaz gibi.

Bir de ben de eşimin benimle beraber çok istemesini istiyorum, beraber sevinelim. Hayırlısı diyelim hakkımızda.

Teşekkürler

Ben ve eşim de sizin eşiniz gibi kesinlikle çocuk istemiyorduk. Evlenmeden önce bile bunu konuşup anlaşmıştık. Ben korunduğum halde şu an hamileyim, ben ilk öğrendiğimde hatta şüphelenmeye başladığımda bile istemiyorum diye, ağlamaya başlamıştım. Emin olduğumda, eşime söylerken de başıma çok kötü bir şey gelmiş gibi ağlıyordum. Ama kesinlikle çocuk istemeyen, bu konuyla ilgili ailesiyle şiddetli tartışmalara giren eşim, bu haberi alır almaz sevinçten havalara uçtu. :KK70: şok olmuştum. Eminin sizin eşiniz de öyle olacaktır. Önce istemem istemem derler, sonra o haberi duyunca 180 derece değişirler :) inşallah sizin de hayırlı haberlerinizi alırız. :)

Çocuk sadece sizin değil, o da babası olacak ve sırf kadın istiyor ya da sırf erkek istiyor diye çocuk yapılmaz. İstenmeyen bir çocuğun doğması ne kadar köşeye sıkıştırıcı bir durum biliyor musunuz? Ayrıca tayinciymişsiniz çocuk ne kadar hırpalanacak, siz de öyle. Eşinizden yardım isteyince geri çevirirse şaşırmayın. ''Sen istedin doğurduğun gibi bak şimdi'' derse ne yapacaksın?

Orta yolu bulsanız, sen bir yıl daha beklesen. Belki önünüzü daha iyi görürsünüz, o da bu fikre alışmış olur.

Kızlar günaydın.

Sevgiler

Bebek 2nizin de hayatını tamamen değiştirecek. Bence zorlamayın ortak karar olmalı.. kızmayın ama biraz bencillik yapıyorsunuz bence. Sonuçta o adam eşiniz ve onun da söz hakkı var.

Günaydın kızlar, biraz konuyu hortlatmış gibi oldum ama söylemeden edemeyeceğim.
Bu konuyu açtığım gün test yapıp gebe olduğumu öğrendim.
Ertesi gün eşime söyledim, ağlayarak söyledim ama çünkü üzülür diye çok korkuyordum.
Çok sevindi biliyor musunuz, havalara uçtu. Herkese hemen telefonla haber verdi.
Şimdi çok iyiyiz Allaha şükür. Hepinize teşekkürler

Back
X