Minik bir soru

Bu arada yanlış davranmışsınız. Kızı sevmemiş yada kıskanmış gibi hissedilmiştir. Mesafe bu değil. Sizinle yeni tanışan gergin bir kız var. Siz bir iki kelime etmişsiniz. Hiç olmamış.

İyi de o kişi sizin direkt arkadaşınız değil eşinizin arkadaşı sonradan tanışıp baya laf dalaşına girecek kadar şakalaşmalar falan olacak kadar samimi olmuşsunuz . Adam kız arkadaşını tanıştırmaya getiriyor bir anda soğuk davranıp kıza güleryüz göstermeyip muhabbet bile etmiyorsunuz tam tersine hemcinsiniz olarak daha çok laf açmanız gerekmez miydi?

neden eşinizin erkek arkadaşıyla bu kadar içli dışlı canayakınken kıza olamadınız? Hem de soruyor sevmedin mi diye sevdim diyorsunuz sadece bu soğukluğun nedeni ne peki? Dediğim gibi benimde eşimin erkek arkadaşı evlendi onunla nasılsak kızla çok çok daha iyi olduk. Kesinlikle aranızdaki iletişim ve samimiyetin kalmayacak olmasına bozulmuşsunuz net!!

Şimdi kızi getirmeden once nasil davranirim diye hiç düşünmedim. Kız geldigi anda da kafamda acabalar oldu. Yani acaba nasil davransam diye kafamda kurarken bir sogukluk yaşadik. Sogukluk derken tabiki de kizla konuştum yanliş anlamissiniz ya da yanlis anlatmişim. Ben arkadaşla konusamadim dedim...
Kizla tekken gayet iyi konustuk sonra iceri gecince arkadasta bnmle atismaya baslayinca agzimi acip bisey diyemedim karsilik veremedim demek istedim.

Ben zaten kiza nasil davranayim diye sormuyorum.
Arkadasa bu sekilde davrandim dogrumu diye soruyorum.

Bu arada yanlış davranmışsınız. Kızı sevmemiş yada kıskanmış gibi hissedilmiştir. Mesafe bu değil. Sizinle yeni tanışan gergin bir kız var. Siz bir iki kelime etmişsiniz. Hiç olmamış.

Yanliş anlatmisim sanirim kizla konuştuk tekken baya sonra iceriye gecince arkadasla konuşmadim. Zaten konu acarken kiza yanlis mi yapmisim diye açmadim konuyu.

Farkettiyseniz arkadasa boyle davrandim yanlismi olmuş demişim. Yani mesafeyi kiza degil bizim arkadasa yaptim.

Kıza karşı nasıldınız? Konunuzda birşeyler yanlış ya da eksik. İlk görüşmede resmi olmanız gerek tabii... Sanane Nasılım diyecek değilsiniz. Ayrıca lise yılları konuşmaları değil mi bunlar? Neyse umarım kıza güler yüzlü ve nazik davranmışsınızdır.

Kızla iyiydik sorun yoktu yani normal tanisan insanlar gbi konuştuk ama tekken direk mutfaga girdik cunku.. sonra arkadasin yanina gecince afalladm nasil davranacagimi bilemedim. Anlatiyor işte x beni cok sever flan. Ben hihi cok diye kisa cvplar verebildim sadece. Ama arkadasa yani kiza degil.

bende eşimin yakın arkadaşıyla belli bir ölçü de samimiyimdir. Ama eşimin arkadaşı kız arkadaşıyla tanıştırdğında bizi. Onların yeri benim için çok ayrı diye eşime ve bana olan değerini göstermişti. Gerçi kızdan belli bir süre sonra ayrıldılar ama benim gerçekten hoşuma gitti. Neyse sonuçta kızlar yanlış anlamaya meyilli olabilir. o yüzden biraz daha resmi -samimi olun nasıl olursa artık.

bende eşimin yakın arkadaşıyla belli bir ölçü de samimiyimdir. Ama eşimin arkadaşı kız arkadaşıyla tanıştırdğında bizi. Onların yeri benim için çok ayrı diye eşime ve bana olan değerini göstermişti. Gerçi kızdan belli bir süre sonra ayrıldılar ama benim gerçekten hoşuma gitti. Neyse sonuçta kızlar yanlış anlamaya meyilli olabilir. o yüzden biraz daha resmi -samimi olun nasıl olursa artık.

Aynen bizim yanimizda da sık sık arkadaş bunu dile getirdi.
Bende kendi davranışımı torpuleyip devam edecegim bakalim

• Beğen
Reactions: bay
Çok iyi bir insan aslinda allah gonlune gore vermş insallah cok.mutlu olurlar.

Aslında kelimesine neden ihtiyaç duydunuz?

Tabiki insan rahatsiz olur. Olmam diyenden korkarim asıl ben. Bende olurum yalan yok. Bizim samimiyet boyutumuz oyle değil.
- nasilsin x
+ sanane hahahahah
- haha cok komik oldugunumu saniyorsn
+ evet oyleym ama bu seni hic ilgilendirmez hahaha
Tarzi terslemeler, atışmalar vs. Oyle samimiyet yok yani canim cicim canim arkadasim falan diye.

Yok zaten söylemişsiniz biz temas etmiyoruz diye benim bahsettiğim gibi bir samimiyet olmadığını tahmin ediyorum. Ama bundan bile rahatsız olanlar çıkabilir, alttan alta laf sokarak flörtleştiğinizi düşünebilir gibi gibi. Kendi aranızda yine nasılsanız öyle olun ama kızın yanında biraz daha mesafeli durmanız iyi olabilir.

Back
X