Gebeliğe Hazırlık Minik bir soru :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbraslh

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
137
46
18
29
Kızlar eşimle biraz limoniydik o yüzden ovulasyon testini her gün yapmadım adetim bitti 2 yada 3 gün sonra yaptım silikti o gün öylesineydi yani benim açımdan.Daha sonra devam etmedim teste. Araya bikaç gün girdi tarih olarak biliyordum aslında hangi gün değerlendirmemiz gerektiğini. Takvime öncesinde yazmışım o gün ve bir sonraki gün değerlendirmedik kavgalıydık işte.Perşembe ve Cuma.
Bugün silik çıkar diye düşündüm testte ama o kadar koyu çıktı ki pik yani belli. Ben bikaç gün geç mi yumurtladım aceba? Yoksa çatlamadı mı ki yumurtam? Bugün barış yapıcam ona göre

O zaman aslında geç olgunlaşmış sanki. Döngünüz kaç gün sürüyor?
7-13 Eylül
2-9 ekim
1- 6 kasım
28 kasım - 4 aralık
Son adetlerim böyleydi. Benimki çok değişik ya pcos gibiyim biraz maalesef o yüzden uygulama kullanıyorum ama ovulasyon testi daha güvenilir tabii

Hemen Barış imzala
Benim 18inci gün çatladı yumurtam (döngüm 31 gün)
Olabilir yani
Düzenliyim diyordum ama gittikçe ilginçleşiyor adetlerim Tamamdır bi de çatladıktan sonra silikleşmeyi görünce değerlendirelim inşallah bakalım

Düzenliyim diyordum ama gittikçe ilginçleşiyor adetlerim Tamamdır bi de çatladıktan sonra silikleşmeyi görünce değerlendirelim inşallah bakalım
Aynen öyle silikleşincede değerlendir insllah olur.
Rabbim isteyen herkesin kucagini tez vakitte sağlıklı bebek ile doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…