• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Minik bir soru :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbraslh

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
137
46
13
29
Kızlar eşimle biraz limoniydik o yüzden ovulasyon testini her gün yapmadım adetim bitti 2 yada 3 gün sonra yaptım silikti o gün öylesineydi yani benim açımdan.Daha sonra devam etmedim teste. Araya bikaç gün girdi tarih olarak biliyordum aslında hangi gün değerlendirmemiz gerektiğini. Takvime öncesinde yazmışım o gün ve bir sonraki gün değerlendirmedik kavgalıydık işte.Perşembe ve Cuma.
Bugün silik çıkar diye düşündüm testte ama o kadar koyu çıktı ki pik yani belli. Ben bikaç gün geç mi yumurtladım aceba? Yoksa çatlamadı mı ki yumurtam? Bugün barış yapıcam ona göre 🙈😂

1000021196.webp

O zaman aslında geç olgunlaşmış sanki. Döngünüz kaç gün sürüyor?
7-13 Eylül
2-9 ekim
1- 6 kasım
28 kasım - 4 aralık
Son adetlerim böyleydi. Benimki çok değişik ya pcos gibiyim biraz maalesef o yüzden uygulama kullanıyorum ama ovulasyon testi daha güvenilir tabii

Hemen Barış imzala 😅😅
Benim 18inci gün çatladı yumurtam (döngüm 31 gün)
Olabilir yani
Düzenliyim diyordum ama gittikçe ilginçleşiyor adetlerim 🤦🏻‍♀️😅 Tamamdır bi de çatladıktan sonra silikleşmeyi görünce değerlendirelim inşallah bakalım

Düzenliyim diyordum ama gittikçe ilginçleşiyor adetlerim 🤦🏻‍♀️😅 Tamamdır bi de çatladıktan sonra silikleşmeyi görünce değerlendirelim inşallah bakalım
Aynen öyle silikleşincede değerlendir insllah olur.
Rabbim isteyen herkesin kucagini tez vakitte sağlıklı bebek ile doldursun. 🙏🏼❤️

7-13 Eylül
2-9 ekim
1- 6 kasım
28 kasım - 4 aralık
Son adetlerim böyleydi. Benimki çok değişik ya pcos gibiyim biraz maalesef o yüzden uygulama kullanıyorum ama ovulasyon testi daha güvenilir tabii
Aslında döngü aralığı çok kısa. Resmen yumurta beklemiş barışsınlar diye 🤣

Back
X