Minik kedicik istiyorum.

denizkizi1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.513
0
66
İstanbul
merhaba arkadaslar ben evde bakabılecegım en fazla 3 aylık olabılecek şirin tatlı bir kedıyi sahiplenmek ıstıyorum lutfen ılgılenırmısınız

merhaba. iki tane dünyalar güzeli yavrumuz olduğunu yazmıştım. eğer isterseniz onları uçakla istanbula gönderebilirim. uçak masrafını da karşılarım.
miniklerimiz kardeş. eğer birini sahiplenmek isterrseniz de olur tabi ama bence 2 kardeşi alırsanız onların oyunlarını izlemeye doyamazsınız ve pisiler daha sosyal olurlar. tuvaletlerini kuma yapıyorlar ve çok sağlıklı ve sevgi dolular... yarın da veteriner gelecek eve ve aşılarını yapacak.
keşke biz de zamanında iki kedi sahiplenseymişiz diyorum.... Köpük şu anda böyle kıskanç olmazdı muhtemelen

biz doğuda yaşıyoruz. sabiha gökçen ya da atatürk yakın değil mi ikisinden biri.
bu arada miniklerimin fotoğraflarına baktınız mı?

Merhaba,
Bende istediğiniz vasıflara uygun minicik,şeker mi şeker yavru dişi bir pisicik var şu an,dün akşam sokakta çığlık çığlığa ağlayıp,çılgın gibi sağa sola koştururken bulup eve çıkarttım ancak evdeki erkek kedim fırsat kolluyor sabah boğazlamak üzereyken elinden zor aldım.Acilen yuvalandırmak zorundayım.
İstanbul/kocamustafapaşa'dayız gerekirse hafta sonu miniği biz getirip teslim edebiliriz size.
Emin olun sevaba gireceksiniz..Ararsanız sevinirim.

Aylin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bende istediğiniz vasıflara uygun minicik,şeker mi şeker yavru dişi bir pisicik var şu an,dün akşam sokakta çığlık çığlığa ağlayıp,çılgın gibi sağa sola koştururken bulup eve çıkarttım ancak evdeki erkek kedim fırsat kolluyor sabah boğazlamak üzereyken elinden zor aldım.Acilen yuvalandırmak zorundayım.
İstanbul/kocamustafapaşa'dayız gerekirse hafta sonu miniği biz getirip teslim edebiliriz size.
Emin olun sevaba gireceksiniz..Ararsanız sevinirim.

Aylin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…