Minik kızım Buğle'min odasına hoşgeldiniz :)

canımmm bayıldım odanıza herşey harika görünüyorr :nazar:

Buğlem prenses güzel günlerde sağlıkla kullansın odasını inşallah kuzum çok güzel olmuş

demetyaren çok cici olmuş odası kızının :)) çıtır çıtır tam prenses odası güzel günlerde kullansın odasını :emir_bebek:

demetyaren çok cici olmuş odası kızının :)) çıtır çıtır tam prenses odası güzel günlerde kullansın odasını :emir_bebek:

çok güzel olmuş maşallah :nazar:

çok güzel olmuş gerçekten, sağlıkla bebeğini burda büyütmeyi nasip etsin allah:saruboceq:

aminnn cok tesekkur ederım daha annemlerde bırseyler getırcekmıs onlarda gelsın onlarıda eklıcem odamız bu sekılde oldu ıkıncı oldumu oturma odasını bozcaz mecbrurennn:)

Kızınızın odası çok güzel olmuş. Güzel ve sağlıklı günlerde cıvıl cıvıl sesiyle doldursun inşallah odasını. Allah uzun ömürler versin bebeğinize. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

demetcim odanız çok güzel olmuş herşey mükemmel ellerine sağlık bayıldım güle güle büyüsün
buğlemin içinde ....

opuyorumnanaktan buğlemciğin odası adı gibi meleğe yakışır cennet olmuş adeta...

bebeğin sağlıkla ve büyüsün inşallah kaydirigubbakcemile3

demetcim masallah cok güzel düşünmüşsün, kızın cok sanslı.
Güzel günlerde kullanın artık cıkmazsın bu odadan:)

bir sey dikkatimi cekti pencere besigin arkasında kalmıs javalandırmakta zorlanacan gibi duruyor

demetcim masallah cok güzel düşünmüşsün, kızın cok sanslı.
Güzel günlerde kullanın artık cıkmazsın bu odadan:)

cok tesekkur ederım valla her dk gırıyorum sımdı burda bebegımmı olacak dıyorum ınanamıyorum hala

bir sey dikkatimi cekti pencere besigin arkasında kalmıs javalandırmakta zorlanacan gibi duruyor

canım cam yarım acılıyor bıde yukarıdanda acılıyor oturma odasını n balkonunu acıncada ceyran yapıyor bu odayla oyuzden sımdılık yeterlı gıbı gozukuyor zaten ıkıncı dogunca oturma odasına gececez :)

demetcim herşey çok gzl olmuş güle güle sağlıklı günlerde uyusun meleğin inş odasında
bişe sorcm cnm
bjkli set varya onu nerden aldın ?
ve sana zahmet ne var o sette çok mrk ettim

demetcim bende kapı süsündeki tüle o kapı süsünü nasıl tutturdun canım onu sorayım ? ben de böyle tül geçiricem ama kapı süsü havada kalıyo ortalamak istiyorum senin gibi.

Back
X