Doğuma Hazırlık minik kızımın ismi...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
29
156
38
İstanbul
kızlar benımde kızım oluyor...
mınıgımın adına ılk basta babasıyla ipek olarak karar vermıstık ben hala kararlıyım ıpek kızım o benım... ama babamız baska ısımlere de takılmıs durumda bende 2 ısmı olsun senınde ıstedıgın olsun dedım. kabul etmedı 2 ısım olmaz dedı ama ısrar edersem bıraz kabul edıcek bılıyorum :asigim:
begendıgı dıger ısımler sunlar;
Gizem
Aslıhan
Begüm
Efsun...
sımdı ıpek ın yanına koyucak bı ısım arıyor esım begum hosuma gıttı benım ama sızınde fıkırlerınızı alıyım ıstedım sızce hangısı hos duruyor?

gözün aydin ...isimlerin hepsi güzel ama ipekle hic birisi uygun gelmedi bana

Efsun ismini ele bence canim.
Efsun'un anlami = Sihir, büyü, üfürük. Sihirbazların tuzağı. Hile ile yapılan kötü işler. (Efsun ıslâmiyetçe men'edilmiş ve büyük günâhlardan sayılmıştır.)

Gizem, Aslihan ve Begüm isimleri güzel, ama bence Ipek ismine pek uygun degil.
Sadece Ipek olursa bence daha güzel olur!

bence de ipek tek başına daha iyi bu isimlerle koyunca sanki uyumsuz olur gibi
yine de sen bilirsin canım
bebeğin hayırlı olsun bu arada
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

begüm güzel ama ekleme bence..... tek isim daha iyi...... bia öğretmenleri uğraştırmayın artık......sınıfta tek adı olan yok nerdeyse.......zaten genelde 1 tanesi kullanılıyor aile mutlaka birini seçiyor diğeri söylenmiyor.........benden söylemesi.......

arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkurler. ıkı ısmın zorlugunu bende bılıyorum benımde adım ayşe zeynep ve okulda falan hep zorlanmısımdır bu yuzden. ben ıpek koydum zaten babasınında gonlu olsun dıye onunda ıstedıgı bı ısım koyalım madem dedım ama artık babamızı vazgecırmekten baska sansımız yok heralde cunku banada uygun gelmedı hıc bı ısım bıde sıze sorayım demıstım :asigim:

Ipek en güzeli.. diger isimler ile pek uyumlu bulmadim ben., Efsun isminden nedense hic hoslanmam, simdiye kadar tanidigim efsunlar hep cadi cikti laelaelaelaelae

ipek tek başına anlamlı bir isim ama eşinin istediği de olsun içinde kalmasın adamcağızın bana çok heyecanlı geldi eşin o zaman
ipek gizem diyorum ben
ikisinide de bir başka özellik var
bana sorarsan esra yada ebru koyardım

Canim saglikla al bebegini kucagina.
Ipek`in yanina diger isimleri yakistiramadim.ipek tek basina cook güzel bence.

kızlarr sagolun yorumlarınız ıcın galıba sadece ıpek olucak babamızı ıkna turlarına basladımmm opuyorumnanaktan

ipek begum güzel canım adıyla yaşasın inş

karar verıldı kızlar ıpek gızem olucak sımdıde ıpek gızem mı yazsın kımlıgınde gızem ıpek mı onun tartısması basladı kaydirigubbakcemile3

Zeynep bende ioekle uyduramadim isimleri
ben sana isim önereyim
ipek duru

Back
X