Doğuma Hazırlık minik kızımıza isim arıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce en güzel isim hangisi

• Ankete Katılan
    72
  • Anket Kapalı .
bence de duru ama babasi ikna olmuyorsa cansu nasil, utkuya uygun olarak, ayrica o isim de cok guzel.

benim kendi düşüncem tabi; herkesin düşüncesinede saygı duyarak şunu söyliyim arkadaşlar; bence de duru ismi sabun ismi olduğundan çocuk cağazla dalga geçilmesine neden olabilir. hem illa da abisinin ismi ile uyum sağlamasını neden bu kadar istiyosun ki; bence çok daha farklı ve güzelkız isimleri var ben tuana ismini çok beğeniyorum. azra-efsu-buğlem-elfin-ecrin-ceylin bunlardan bir kaçı tercih senin tabiillada duru diyosan hayırlı olsun...

duru,alya,ecrin,ceylin....bu isimler daha 1-2 senelik şimdiden gına geldi bunaldık duya duya,sizler sıkılmadınız mı hala??içlerinden en iyisi duru yine de onu oyladım.

ya seçenekler içinde yok ama ben Berra ismini çok beyenirim.. abisinin ismiyle çok uyumsuz ama =) Cansu da çok güzel bi isim.. gururla taşıyorum :D

duru diyorum kesinlikle..bayılıyorum bu isme.bende düşünüyodum bunu bi aralar.benimle sabun ismi diye dalga geçiyolardı :dilcikar:

Back
X