- Konu Sahibi suskunmelek725
Kizlar 10 gun sonra allahin izni ile dogumum var kizima daha isim bulamadik ben buglem yada eslem dusunuyom ama kimse bgenmio sizde fkir verirmisniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 10 gun sonra allahin izni ile dogumum var kizima daha isim bulamadik ben buglem yada eslem dusunuyom ama kimse bgenmio sizde fkir verirmisniz.
Aslinda zeynep kizkardesimin adi hira var etrafimda kafam karisik ne koysam bilmyom esim ömür dio ama![]()
bebege hayırlı bı isim kurmak lazım mahser gunu ismiyle cagıracak. doğmamıs cocugun isim konusunda hakkı var sizde dikkat edelım kardesler anlamlı isimler kuralımm doğo oleyları vb ile ilgili isimer kurmayalım en guzelı sahabe hanımların yada dini anlamı olanlardan bulalım ben gecen ruyamda elıf sena ismini gordum çok etkılendım
Doğa kadar güzel bir şey var mı şu hayatta? Her kulun öyle ya da böyle bir günahı var ama doğa kusursuz. Allah ne de güzel yaratmış doğayı. Şükürler olsun ki o varBence Allah'ın yarattığı böyle güzel şeyleri çocuğumuzun ismi yapmak zararlı değil aksine zikrdir. İşte size farklı bir bakış açısı. Önemli olan niyet
![]()
tabı nıyet önemlı ama duyanlarda önemlı kardes yınede sız bılırsınız rabbım en hayırlı olanı nasp etsn