minik melegime isim bulamadim yard lutfen.

Kizlar 10 gun sonra allahin izni ile dogumum var kizima daha isim bulamadik ben buglem yada eslem dusunuyom ama kimse bgenmio sizde fkir verirmisniz.

aman canım onlar eskidi artık yeni bişey bul. afra ayışıgı demek mesela. zeynep gülay ben de kızıma 9 ay aramıştım. idil hira koyduk. masal ecmel, gibi...

Şu yeni yeni türeyen isimlere ben hiç alışamadım :120: Modern ama yabancı bir kelime tadında olmayan isimleri ben daha çok seviyorum. Doğa mesela ya da Nil. Zeynep de olabilir. :49:

Zeynep kabul ediyorum modern isim kategorisine girmiyor olabilir ama klasik isimlerden bir kıza en çok yakışanı bana göre :16:

bebege hayırlı bı isim kurmak lazım mahser gunu ismiyle cagıracak. doğmamıs cocugun isim konusunda hakkı var sizde dikkat edelım kardesler anlamlı isimler kuralımm doğo oleyları vb ile ilgili isimer kurmayalım en guzelı sahabe hanımların yada dini anlamı olanlardan bulalım ben gecen ruyamda elıf sena ismini gordum çok etkılendım

bebege hayırlı bı isim kurmak lazım mahser gunu ismiyle cagıracak. doğmamıs cocugun isim konusunda hakkı var sizde dikkat edelım kardesler anlamlı isimler kuralımm doğo oleyları vb ile ilgili isimer kurmayalım en guzelı sahabe hanımların yada dini anlamı olanlardan bulalım ben gecen ruyamda elıf sena ismini gordum çok etkılendım

Doğa kadar güzel bir şey var mı şu hayatta? Her kulun öyle ya da böyle bir günahı var ama doğa kusursuz. Allah ne de güzel yaratmış doğayı. Şükürler olsun ki o var :16: Bence Allah'ın yarattığı böyle güzel şeyleri çocuğumuzun ismi yapmak zararlı değil aksine zikrdir. İşte size farklı bir bakış açısı. Önemli olan niyet :42:

Doğa kadar güzel bir şey var mı şu hayatta? Her kulun öyle ya da böyle bir günahı var ama doğa kusursuz. Allah ne de güzel yaratmış doğayı. Şükürler olsun ki o var :16: Bence Allah'ın yarattığı böyle güzel şeyleri çocuğumuzun ismi yapmak zararlı değil aksine zikrdir. İşte size farklı bir bakış açısı. Önemli olan niyet :42:

tabı nıyet önemlı ama duyanlarda önemlı kardes yınede sız bılırsınız rabbım en hayırlı olanı nasp etsn

Back
X