Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hoşgelmiş minik oğluşunuz.![]()
merhaba kızlar. Benim oğluşum emir mete'de 28 şubatta normal doğumla saat 9:10'da 3300 gr 51 cm 39+5'te dünyaya geldi. Doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar.
emir metenın su gıbı ömru olsun hoşgeldın aramıza :)
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.![]()
Hoşgeldin Emir Mete =)Allah analı babalı büyütsün =)
![]()
merhaba kızlar. benim oğluşum emir mete'de 28 şubatta normal doğumla saat 9:10'da 3300 gr 51 cm 39+5'te dünyaya geldi. doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar.
Tebrikler... Ömürlü olsun..Boyu ve kilosu çok iyi, normal doğum zorlamadı mı? Benim de oğlum olacak, yaparım korkmuyorum diyen ben 4. ay bitince acaba normal doğum yapabilir miyim diye düşünmeye başladım
![]()
yok canım zorlanmadım. oğluşum beni hiç zorlamadı maşallah. bencede yapabiliyorsan normal doğum. sezeryanla 1 haftada ayağa kalkamıyanlar var. allah gücünü ve sabrını mutlaka veriyor canım. zaten onları gördüğün an her şey bitiyor. ne acı kalıyor ne ağrı.
Hayırlısı.. inşallah bir engel çıkmaz bende yapabilirim.. Tahmin edebiliyorum, ben şimdiden doğsun artık görmek istiyorum demeye başladım :)
ayyy akşam akşam çok güldürdün beni. aman aman daha çookkkkkkkk erken. gelmesin daha. bi 36 haftayı geçsin de sonra gelsin bence.
Hiç sorma..:) Nasıl merak anlatamam.. İlk olunca ondan herhalde, takımlar zıbınlar bilmem ne hepsi kaçar tane oldu aldıklarımın ben bile unuttum. Eşim yeter artık benim o kadar giysim yok demeye başladı :) 2,5-3 yaşlarındaki erkek çocuk giysilerini bile beğensem ben bunu alayım sonra giyer diyorum, sabırsızlık işte.. Unutucam hamile olduğumu öyle zaman daha çabuk geçiyo :)
Hoşgeldi minik kuzu.. Hayırlı olsunn
allah ananalı babalı büyütmeyi nasip etsin ihşallah vatana milllete hayırlı bir evlat olur ihşallah :)