Doğuma Hazırlık Minik Prensesime Isim Ariyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Türkce karakter icermeyen isimleri secmem lazim tatlim ..
malum almanyadayim .. Cansin güzel ama istee olmuo ..

Dafne defne gibi kulafa gelio ama kaba sanki .,,
Talyada erkek ismi diye biliyordum ben ünisex mis galiba .. ama cixx icime sinmedi ..

Nil Mira cidden cok uyumlu ama alternatifler aramak yine iyi diye düsünüyorum .. bu arada en cok öneri senden gelioo buda beni cok mutlu ediyor tesekkür ederim cnmmm :38:

ecem ismiide cok hos ama ecem mira pek uyumlu olmyor ..
naz mira da kulaga hos geliyor ..
ama isimler cocuklarin üzerinde etki yapiyormus ..
Nazlii bi kizim olsun istemem :9: yoksa yanarimmm valla kücük cadimlaa :9:

Berfe, Berfin çok severim bu isimleri sahsen

Berfin isminin hikayesini biliyorum vede cok etkiliyici geliyor bana
ama daha önce ilk bebeklerimi kaybettigimde kizimin adini berfin koymusdum
bidaha ayni kaderi yasarim korkusuyla o ismi bida koymam ..

isim önerin icin tesekkür ederim cnmmm :8:

Berfin isminin hikayesini biliyorum vede cok etkiliyici geliyor bana
ama daha önce ilk bebeklerimi kaybettigimde kizimin adini berfin koymusdum
bidaha ayni kaderi yasarim korkusuyla o ismi bida koymam ..

isim önerin icin tesekkür ederim cnmmm :8:

Benimde annemin ismiydi Berfin, vefat etti..
Berfinlerin kaderimidir bilmem :50:
-
Bahar, Zehra, Zahide,
Elif, Azra, Gönül
Zennur, Lema,
Bunlarda çok güzeller

Zümra anlamı harika
eslem
buğlem eva. Bu isimleri çok beğeniyorum ben koymussundur belki ama yinede yazıyım dedim...

Beyza sevgi basin sagolsun cnmmm .. isim önerilerin icinde tesekkür ederimm ..

hevuk buglem ismi kulaga cok hos geliyor ama yumsak g var bulem diye okunur almanyada o isim
vede anlamini kaybeder :( o yüzden seceneklerden düsüyor ..

Cizil ve ciglem ismide hosuma gidiyor ama yine yumsak g. iceriyor ..
offf yaa su almanya yüzünden kizimaa isim bulamicamm ..
iyiki Mira ismini önerdi arkadas .. bide ikinci ismi bulabilsem icime sinen

MİRA NİL çok güzel bence daha ne olsun ki.....hem tınısı hem de anlamı bakımındanda güzelll.....birde buna anneannenin isminden bir parça alındığını katarak düşündüğümüzde iki kere güzel.....son kararınızı bekliyoruz....:20:

:27: İzmir Koyarsan Yirimki Senin Kızını Ben :17:
Suna İsmide Çok Hoşuma Gidiyo Canım..
Senem,Sena,İdil.. Bunlar Şimdilik Aklıma Gelenler.. Ama Zeynep İsmine Bayılıyorum Dediğim Gibi çok temiz duru :17:

merhaba ben de isim araştırması yapıyorum.daha bebeğimin cinsiyeti belli değil ama nedense kız isimlerine taktım bu ara.arkadaşlar size önerim bebeğinizin isminin anlamını çok iyi araştırmanız.mesela benim ismim senem.sanem/senem put anlamında.bazı yerlerde tapılacak kadar güzel kadın diye geçiyor ama hangisi doğru bilmiyorum.ve bu isim peygamber efendimizin yasakladığı isimlerden.anlamı güzel olmayan ve dini açıdan kötü bir anlamı çıkan isimleri koymayın.çünkü ahirette herkes babasının ve kendisinin ismiyle çağrılacakmış.benimki gibi anlamı güzel olmayan kişileri de isimsiz diye çağıracaklarmış.bunun vebali de ismi koyan anne ve babaya olacakmış.ben bu konuda çok araştırma yapıyorum.mesela volkan,ateş,alev,dağ,kaya vs.isimleri de peygamber efendimiz koymamamızı emretmiş.bir de Allahın isimlerini de tek başına konmasını Allah yasaklamış.mesela kadir isminin tek başına konması günah.bunları iyice araştırın derim ben.

MİRA NİL çok güzel bence daha ne olsun ki.....hem tınısı hem de anlamı bakımındanda güzelll.....birde buna anneannenin isminden bir parça alındığını katarak düşündüğümüzde iki kere güzel.....son kararınızı bekliyoruz....:20:

:8: cok hakLisin canimm ..
bende kararimi verdim zaten .. kizimin adini Nil Mira Koyacagim ..

arkadas önerdi vede cook hosuma giddi ..

kesinLikle Nil Mira oLacak baska isim düsünmüyorum ..

annemde cok sevindi zaten .. vede begendi .. artik bana laf düsmez ..

Isim önerileriniz icin cok tesekkür ederim kizlaaarrr ....

son kararınıza varmamış olsaydınız size bugün ZEYTİN ismini önerecektim....bir İzmir aşığı arkadaşımız kızına bu ismi verdi ve bebeği doğduğu gün bahçelerine bir zeytin fidesi diktiler....birlikte büyüsünler diye....:46:
NİL MİRA hayırlı uğurlu olsun....bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ve gurbet ellere İZMİR den Selam Sevgi yolluyorum....:72:

son kararınıza varmamış olsaydınız size bugün ZEYTİN ismini önerecektim....bir İzmir aşığı arkadaşımız kızına bu ismi verdi ve bebeği doğduğu gün bahçelerine bir zeytin fidesi diktiler....birlikte büyüsünler diye....:46:
NİL MİRA hayırlı uğurlu olsun....bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ve gurbet ellere İZMİR den Selam Sevgi yolluyorum....:72:

tesekkür ederim canimm benim..
Zeytiniidee cook severim heee :9:
kizimii hamm yapip yerdim ozaman :9:
Hamileligim boyunca daha bi cok zeytin tüketmeye basladim nedense
adi zeytin olmasa bile zeytin zeytin gözleri olur eminim :21:

Ay ben şimdi isim annesi mi olmuş oldum Nil Mira'nııınnn :9: :21: :32:
Sağlıkla gelsin minik prenseess :nazar: :emir_bebek:

Evettt Bitaneeeemmm :29: :38:
NiL Miraaa'mminn isim annesii sen oluyorsuuunn ..
okadar güzel bi isim önerdin ki koymasam hem sana hem anneme hemde bu ismi begenenlere haksizlik ederdim .. icime sinen tek isim o oldu ..
vede herkezin hosuna giddi ..

coook cook tesekkür ederiizz kizimmlaa sanaa :16:

Back
X