Sivilceli Ciltler Minik sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Merhaba arkadaslar
Benim son bi kac haftadir iki kasimin ortasinda ve burnumun kenarlarinda isilik boyutunda ama rengi kirmizi olmayan minik sivilceler cikti cips tarzi yiyeceklerde tüketmem sizdede boyle sorun oldu mu ve cozum bulabildiniz mi

Merhaba arkadaslar
Benim son bi kac haftadir iki kasimin ortasinda ve burnumun kenarlarinda isilik boyutunda ama rengi kirmizi olmayan minik sivilceler cikti cips tarzi yiyeceklerde tüketmem sizdede boyle sorun oldu mu ve cozum bulabildiniz mi
Merhaba, geçmiş olsun. Burun ve alın yağlanmaya dönük alanlar. Acaba kullandığınız bir ürün dokunmuş olabilir mi? Alerjik bir reaksiyon da olabilir?

Merhaba, geçmiş olsun. Burun ve alın yağlanmaya dönük alanlar. Acaba kullandığınız bir ürün dokunmuş olabilir mi? Alerjik bir reaksiyon da olabilir?
Hicbir urun kullanmiyorum buna islak mendilde dahil hic makyajda yapmam buyuk ihtimal stres diye dusunuyorum bilmeden biseyde yapmak istemedim yuzume hafife alincak bi yer degil bence onun icin tecrubesi olanlara sormak istedim

Kasintin yoksa sivilcedir muhtemelen canim kuzenimde ayni dedigin gibi oldu bizde alerji falan olabilirmi dedik ama sivilceymis bir suru ilac krem jel falan verdi

Kasintin yoksa sivilcedir muhtemelen canim kuzenimde ayni dedigin gibi oldu bizde alerji falan olabilirmi dedik ama sivilceymis bir suru ilac krem jel falan verdi
Gecti canim inan hersey saglik problemin basi cogunluk stres biraz stresli bi donem geciriyorum bunalim takiliyodum cok sukur atlatmaya calisiyorum daha iyi ve neseliyim uzulmuyorum eglenmeme bakiyorum onun icin bi problem kalmadı :)

Back
X