Minik Yavru Kedilerin Çok Tatlı Halleri )))

nurgul_92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
48
5
1
33
Yavru kedilerin birbirine sarılıp uyumalarını mutlaka görmelisiniz.Öylesine tatlılar ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Off petshop orası değil mi Yazık miniklere..

Ya o kadar yürüyüş yaptık su petshop larda kuş ve balık dışında bisey satılmazsın diye ama nerdeee. Yasa yok kanun yok ki adam yapsın. Ben tek gidip konuştum adam tavuk horoz satiyo kedi kopek ne ararsan var. Dedim annelerinden artırıyorsunuz günah değil mi. Bu tavuk burda kafeste günah dedim. Hepsi toplandı ekmek paramız bu diyo )) can üstünden para kazanmak da ayrı bisey. Ha bide sevgililer gününde sevgilisine yavru kedi kopek alanlar, siz de Allah tan bulun. İki heves alip atıyorlar. Hatvan almak isteyen doğru barınağa gidecek, para verip aliyor ise satan kadar suçludur. Yıkılsın petshop lar!

Ya o kadar yürüyüş yaptık su petshop larda kuş ve balık dışında bisey satılmazsın diye ama nerdeee. Yasa yok kanun yok ki adam yapsın. Ben tek gidip konuştum adam tavuk horoz satiyo kedi kopek ne ararsan var. Dedim annelerinden artırıyorsunuz günah değil mi. Bu tavuk burda kafeste günah dedim. Hepsi toplandı ekmek paramız bu diyo )) can üstünden para kazanmak da ayrı bisey. Ha bide sevgililer gününde sevgilisine yavru kedi kopek alanlar, siz de Allah tan bulun. İki heves alip atıyorlar. Hatvan almak isteyen doğru barınağa gidecek, para verip aliyor ise satan kadar suçludur. Yıkılsın petshop lar!

İyide, balıkların, kuşların da canı yok mu? Onları da pet shoptan alıyoruz. Kedi ve köpek sahipleneceksem bir gün, mutlaka sokaktan ya da barınaktan sahipleneceğim ama kuş, hamster, tavşan, balık gibi canlıları mecbur pet shoplardan alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…