merhaba hanımlar, ilk kez bir dostumuza baktığımız için bu konuda çok acemi ve cahiliz, biraz önce veterinerden geldik. kabız olmuş bizim yavruş, ayrıca 1 ay 1 haftalıkmış. kedi sütüne gerek yok dedi kuru mama verdi bir de konserve. onları yediricez, bir iğne yaptı, kakasını yaptırdı falan getirdik. biraz halsiz düştüğü için şimdilik uyuyor, çok korkuttu bizi. :) özel veterinere gittik, veterinerin kartını da aldık, çok memnun kaldık ilgisinden falan bir daha hep oraya gösteririz muhtemelen.
kedi beslemek çok hoş ama çok da ağır sorumluluk, bütün ev üstüne titriyoruz.
acil olmasa ben de detaylı şekilde araştırırdım ama baktım olmayacak, yarını beklemeyelim dedim ve en yakınımızdakine götürdük. klinik gayet güzel ve temizdi, ekip çok iyi ilgilendi. hatta kedimizi bayağı sevdiler falan. hiçbir şeyi baştan savma yapılmadı, görünürde bir sorun yoktu. şimdi siz deyince şikayet var mı diye internete baktım birşey çıkmadı. yani başka nerden nasıl araştırılır bilemiyorum. şimdilik kedi sadece biraz bitkin, onun dışında mama falan da yedi, suyunu içti, uyuyor. bakalım yarın ve diğer gün ne olacak...Veteriner hekimi iyice arastırın hakkında şikayet vs var mı diye bakın. . O acemilik zamanında bende aa surada veterıner kliniği varmış dıyıp götürme hatasında bulundum. Sonradan pişman olmayın. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?