Merhaba hanımlar, KK'da kedisi olan çok sayıda hatun olduğunu biliyorum bana mutlaka yardımcı olursunuz diye düşünüyorum. Şimdi biz geçen gün annesinin ortalıkta gözükmediği ve büyük kedilerin sürekli rahatsız ettiği çok korkmuş bir yavru kediyi kurtarıp eve aldık. 1 aylık rahat var, erkek. sokağa bırakmaya içimiz elvermedi, hadi biz bakalım, besleyelim, ilgilenelim dedik. 2-3 gün oldu, zorluyorum ama pek fazla içmiyor sütünü, cebelleşiyoruz. ama kakası, çişi falan iyi yani tuvaleti geldiği zaman yapıyor. biz diyorum çünkü olaya ailem de dahil, onların dahil olması iyi mi kötü mü bilmiyorum çünkü. 2 gündür falan çok iyiydi, uyuması, enerjisi, bize olan ilgisi, mırlaması, miyavlaması vs. ama bugün sabah uyandığında miyavlamak istiyor ama sesi çıkmıyor. halsiz, enerjisi çok düşük, sürekli yatmak, uyumak istiyor. tırmalayacak hali bile yok. kedi sütüyle beslemeye çalışıyoruz ama biberona halen alışmadı, zaten dişleriyle biberon ağzını parçaladı, 2 ağızlık gitti yani. neyse ben de kedimizin hastalanabileceğini düşündüm, burun akıntısı, gözde çapak falan gözükmüyor. hapşırmaya öksürmeye şahit olmadım, sadece dün akşam birazcık kusmuştu ama sonrasında bizimle oynamıştı. şimdi yürümek bile istemiyor. yarın veterinere göstereceğiz ama gösterene kadar bizim neler yapmamız gerekir? biliyorum veterinere daha önce götürmek lazımdı aşısı, bakımı vs. ama evdekilerle tartıştım bu yüzden. neyse bu hafta içi götürecektim zaten. ne dersiniz hanımlar, sizce kedimizin nesi var ve ne yapmak lazım bir veterinere gösterene kadar?
ayrıca veterinerler ücret alıyor mu, alıyorsa ortalama ne kadar alırlar bilginiz var mı? belediye veterinerleri sadece kimsesiz hayvanlara bakıyorlarmış. vereceğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
ayrıca veterinerler ücret alıyor mu, alıyorsa ortalama ne kadar alırlar bilginiz var mı? belediye veterinerleri sadece kimsesiz hayvanlara bakıyorlarmış. vereceğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: