minikcimcimenin çeyiz maratonu başladı :)

zhlmhmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
179
2
46
Çeyiz alışverişine yani zorlu bir yolculuğa başlamış bulunmaktayım. sizinle aldıklarımı paylaşmak istedim şimdilik bunlar var fakat yavaş yavaş alıyorum kısmet olursa biriciğimle seneye nişan düşünüyoruz :nazar::nazar::nazar: eksik çok bakalım zamanla yardımlarınızla eksiklerimi tamamlamaya devam edeceğim :16:

İşte çeyizlerimm..:16: :nazar: :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

noble life yemek takımımız (pembe desenli olanı)

schafer deluxe collection kahvaltı takımımız (toz pembe renginde)

karaca tencere takımımız, karaca düdüklü tenceremiz(benimki yeşil kapaklı)

halley uyku setimiz (kırmızı renkte), özdilek bornoz takımım (mavi krem renklerde)

sinbo mikserimız tek elektronik aletimiz :))

çaydanlıklarımız

ikea tepsimiz bardağımız, paşabahçe başucu sürahimiz çerezliğimiz kahve bardağımız kaselerimiz hürrem kahve yanı bardaklarımız pasta takımımız
[/url] /m/tqut3.jpg[/img][/url]

diğerler ıvırzıvırlarımız

dore saklama setimiz yağılık setimiz tuzluk karabiberlik setimiz

havanımız kaşıklığımız

fotograflarını bulabildiklerim bu kadar diğerlerinin fotografını çektikçe yenilerini aldıkça ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzeller canım. Güle güle kullan inşallah :16: Özellikle kahvaltı setine ve kırmızı çaydanlığına bayıldım..:34:

oyyy canımmmmmmmmmmmmmmmm :) maşallhhhhh güle güle kullan inşallh :) aşklaaaaaaaaaa:16::16::16:

hayırlı olsun ,güzel çeyizlerini mutlu günlerde kullanırsın inşallah..

tamam canım yarın çekcem inşallah ;)
tamam canım bekliyorum sabırsızlıkla :D şey mesaj kutusunu silersenn mesaj atabilyosn :D hepsini seç aşşada şeçilen mesajlar yazıo oraya tıklayıncada sil çıkıo :D.. sonra gönderilenlere gir aynıısını yap bende şimdi çözdüm

Back
X