miniksercem Burun Estetiği Ameliyatı

miniksercem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
70
0
46
Diğer
Kızlar çok uzun zamandır sizleri takip edip durdum ama ameliyat bana bi o kadar uzaktı malatya'da oturmama rağmen..Ama sizlerden aldığım cesaretle gidip2 ay önce muayene olmuştum ama yinede emin değildim..Ta ki bugüne kadar...Bugün gidip işlemlerini yaptırdım ve PERŞEMBE günü ameliyat oluyorum..Çok heyecanlıyım..Heyecandan uyuyamıyorum diyebilirim..Tabi çok fazla korkum olduğu gerçeğini de atlayamıyorum..Yardımlarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım varrrr:18: Sizleri görmemiş olsaydım asla cesaret edemezdim..İyi olucak değil mi? Sonucun düşündüğümden farklı olabileceği düşüncesi çok korkutuyo beni :( Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..Son 2 gün:18::8:

Canım öncellikle çok geçmiş olsun, inşallah çok kolay geçer ameliyatın
Bilge bey maşallah müthiş bir yetenek, çok başarılı bir doktor

Yalnız acizane önerim, istediğin burnu çok iyi anlat, kavislimi düzmü, kalkıkmı vs ,hatta istediğin burun şeklini resimle gösterirsen, Bilge bey mümkün mertebe istediğimiz burnu yapmaya çalışıyor

evet canım selma çok haklı. sana tavsiyem kesinlikle istediğin burnu oldukça detaylı bir şekilde anlat. bilge bey çok başarılı bir insan. inşallah her şey gönlünce olur sana bol şanas diliyorum. çünkü gerçekten bu ameliyat bir şans işi :92:

hee ben anlatmadım gelişine vurdu haspam :27: sağlık kısmını düzeltti accıkda ucunu topladı bitti :emir_bebek: ama memnun değilsem namerdim
selmaya da demiştim senin için aslolan görüntüyse muuuuuuuutttlaka bunu vurgula bilge hocaya

(selma bayıldım burnuna bebeğimm bu arada söyleyeyim de :nazar: )

önce Allah sonra Bilge hocaya güven sen kuşumm.. zaten çok şanslısın ki malatya da oturuyormuşsun , daha ne !! 1-0 öndesin şuann
heyecan yapman normal tabii ki de ama çok stres yapma kötü şeyler de getirme aklına.. neyi çağırırsan o gelir bak ben söyleyeyimm

birde bilge hocaya çok selam söyle noolur :)) Antalyadan bol selamlar onaaa

Valla ben sana yakışanı yapması taraftrıyım.yani canım sadece burun olarak düşünme ben sadece burun olarak düşündüm yan profilden photoshopla tasarımımı çizdim yetmedi bilge beye yarım saate yakında nasıl bir burun istediğimi anlattım.yandan tam istediğim gibi oldu hatta daha güzeli fakat önden darltılmasına rağmen geniş bi burnum oldu.şimdi şöyleki benim burnum kemikli bi burundu birazda büyük eee dr onu küçücük bi burna çevirince o deri yayıldı tabi yüzüme.eskiden gözlerimi çekik tutan derim yayılınca gözlerimde çekikliğini yitirdi.çok pişman oldum ameliyat olduğum için.benimle aynı pişmanlıkları yaşamaman için yazıyorum bunları.yandan süper ama umrumda değil inan çünkü aynaya her baktığımda değişik bi yüzle karşılaşıyorum hala benimseyemedim sevemedim.önemli olan önden görüntün canım ifadenin değişmemesi için bence mümkün olduğu kadar az oydurki o deri yayılmasın yüzüne.kaş aranıda oydurma sakın benim hatama düşüp.ayrıca uzun yüzlere minik ve kalkık burunlar gitmiyor onuda söyleyeyim.kızlar sizde üzülmeyin bence neden daha minik istemedim daha oyuk istemedim vs diye.şimdiki halinizi beğeniyorsanız şükredin benim istediğimden daha güzel oldu da ne oldu?bende şimdi keşke ucu daha inik olsaymış keşke kaş aramı oydurmasaymışım diye üzülüyorum ama nafile..

sen de bizim kervana katılıyosun ...korkmana gerek yok canım benim bugün 15.gün bitti gitti bile ...kafana takılan herşeyi ben dahil buradaki tecrübeli arkadaşlara sorabilirsin gerçekten çok rahatlıyo insan ...unutma seni ancak senin yaşadıklarını yaşayan biri anlar :D inşalla herşey yolunda gider

Kızlar teşekkür ederim hemen yardımcı olmaya başlamışsınız bile.. Şöyle söyliyeyim benim sağ tarafımda kemik var ve burnum sola doğru yamuk:( ben nasıl bir burun istediğimi tam anlatmadım galiba yaaa...Sadece Bilge bey kemiği alırız kıkırdağı düzeltiriz bide burun ucunu toparlarız dedi..Aslında benim istediğim küçük çok hafif kavisli bi burun..Başka neyi anlatmalıyım? Ameliyat olacağım gün Bilge beyle görüşme şansım oluyo değilmi?Ozaman anlatıcam artık..Yada dediğiniz gibi yanımda fotomu götürsem?..Tam olarak nasıl istediğimi de bilmiorumki sanırımm:( Okadar heyecanlıyım ki yaaaa...:8:

Kızlar teşekkür ederim hemen yardımcı olmaya başlamışsınız bile.. Şöyle söyliyeyim benim sağ tarafımda kemik var ve burnum sola doğru yamuk:( ben nasıl bir burun istediğimi tam anlatmadım galiba yaaa...Sadece Bilge bey kemiği alırız kıkırdağı düzeltiriz bide burun ucunu toparlarız dedi..Aslında benim istediğim küçük çok hafif kavisli bi burun..Başka neyi anlatmalıyım? Ameliyat olacağım gün Bilge beyle görüşme şansım oluyo değilmi?Ozaman anlatıcam artık..Yada dediğiniz gibi yanımda fotomu götürsem?..Tam olarak nasıl istediğimi de bilmiorumki sanırımm:( Okadar heyecanlıyım ki yaaaa...:8:

bitanem ameliyat olacağın gün bilge beyi ancak ameliyathanede görüyorsun. elinde zaten daha önce senden istediği burun fotolarını götürüyorsun. ameliyat masasına yatmadan önce bilge bey karşıma oturdu ve elimdeki resimlerimi alıp tekrardan burnumda nasıl işlemler yapılacağını konuştu. hatta asistanları da vardı onlar da yorum yaptılar. sen o anda ameliyat sonrasındaki beklentilerini bir güzel anlatabilirsin. merak etme onlar ameliyata girmeden cesaretlendirici iğne felan yapmıyorlar. aklın başında oluyosun yani. tabi heyecandan aklın başında kalırsa :)) beni en çok rahatlatan bilge beyin gülümseyen sakin ve kendinden emin bakışlarıydı. masaya çıktım daha uzanmadan bilge beye size çok güveniyorum dedim. o da mütevazı bir şekilde merak etme elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım dedi. o masaya yattığım andan itibaren elimi sıkıca tuttu ve narkozu yeyip bayılana kadar hiç bırakmadı. müthiş derecede güven ve huzurla uyudum. sen de böyle düşünmeye çalış güzel düşün ki güzel sonuçlansın... :71:

Kızlarrrrrr bugün sabah büyük günnn!!...Desteğiniz,yardımlarınız için teşekkürler..Çokkk korkuyorum...:(:(:( Dualarınızı eksik etmeyin..Görüşmek üzere:80:

Termossos ya sen ne tatlı şeysin öyle :nazar:
Canım kardeşim valla bana öyle yardımcı oldunki hakkın büyük, Allah razı olsun senden iyiki varsın :71:

sayende doktora nasıl bir burun istediğimi iyi ifade ettim, özellikle vurguladım estetik kaygımı:))
Minikserçeminde inşallah iyi geçmiştir ameliyatı, bilge beyin güzel burunları forumda çoğalıyor durduramıyoruz:)), devamlı artıyor:)) :nazar:
hee ben anlatmadım gelişine vurdu haspam :27: sağlık kısmını düzeltti accıkda ucunu topladı bitti :emir_bebek: ama memnun değilsem namerdim
selmaya da demiştim senin için aslolan görüntüyse muuuuuuuutttlaka bunu vurgula bilge hocaya

(selma bayıldım burnuna bebeğimm bu arada söyleyeyim de :nazar: )

önce Allah sonra Bilge hocaya güven sen kuşumm.. zaten çok şanslısın ki malatya da oturuyormuşsun , daha ne !! 1-0 öndesin şuann
heyecan yapman normal tabii ki de ama çok stres yapma kötü şeyler de getirme aklına.. neyi çağırırsan o gelir bak ben söyleyeyimm

birde bilge hocaya çok selam söyle noolur :)) Antalyadan bol selamlar onaaa

Şükürler olsun yaaa bitti kızlar..Kızlar öyle korktumki beni aşağıya indirdiklerinde bi an için kaçıp gitmeyi düşündüm.Tam kaçmayı düşünürken beni ameliyathaneye götürdüler :) İlk gün iyiydim kanamamda şişliklerimde azdı.. Ama 2 gündür iyice davul gibi oldum..Korktuğum kadar zor değilmiş aslında ama tamponların olması çok kötü yaaa nefes alamıyorumm :( Birde sanırım grip olmaya başladım hapşurup duruyorum o da beni acaip zorluyor ya burnum çok geriliyor patlıycakmış gibi hissediyorum..Şimdilik böyle..Alçılarım alındığı zaman fotoları sizinle paylaşmaya can atıorum..Onunda endişesi çok tabiki..

Şükürler olsun yaaa bitti kızlar..Kızlar öyle korktumki beni aşağıya indirdiklerinde bi an için kaçıp gitmeyi düşündüm.Tam kaçmayı düşünürken beni ameliyathaneye götürdüler :) İlk gün iyiydim kanamamda şişliklerimde azdı.. Ama 2 gündür iyice davul gibi oldum..Korktuğum kadar zor değilmiş aslında ama tamponların olması çok kötü yaaa nefes alamıyorumm :( Birde sanırım grip olmaya başladım hapşurup duruyorum o da beni acaip zorluyor ya burnum çok geriliyor patlıycakmış gibi hissediyorum..Şimdilik böyle..Alçılarım alındığı zaman fotoları sizinle paylaşmaya can atıorum..Onunda endişesi çok tabiki..

geçmiş olsun cnmmmm bende acaip hapşuruyordum burnumda tampon oldugu günler..günde ortalama 30-50 arası hapşuruyordumm hatta özlelikle bilge beye onun içinde gittim tampon çıkacak sanıyordum çünkü:)neyse bilge bey tamponların içeride dikişli oldugunu söyledii ozaman rahatladım :)rahat rahat hapşu agzını açarakk:)umarım istediignden daha güzle olmuştur:)

doktor hapşurmaman için ilaç vermedimi ben hastanede uzun kaldım ve o sürede sabah akşam hapşurmayı engellemek için ilaç verdiler

Hapşurmamak için ilaçlarım var ama kesmiyo sanırım beni :) Bugün alttaki tamponlar alındı..Çok az da olsa rahatladım sanırım..Merak ettiğim şey silikon tamponların çekilirken çok acı verdiğini duydum :( ???

Ne tuhaf bir duygu ya alçının altından ne çıkacağını bilmemek...üff...Çok merak ediyorum..:8:
Sizler olmasaydınız ben Bilge beyi Malatya'da olmama rağmen bilmezdim ve aslaa cesaret edemezdim ameliyat olmaya.İlk sizleri gördüğüm zaman tamam istiyordum ama bana o kadar uzaktı ki bu isteğim.En başta kendimi hazırlamam böyle birşeye sonra ardından ailemi ne kadar da imkansız geliyordu.Ama şuanda bende sizler gibi tamponlarımla:) yazıyorum size..Umarım alçılarım açıldıktan sonra hayal kırıklığı yaşamam.Çok korkuyorum..İyiki varsınız..

canım benim çok geçmiş olsun. hadi bakalım sen de atlattın gözün aydın :)) inşallah tam istediğin gibi sağlıklı ve güzel bir burnuşa kavuşursun...

bende bilge beye ameliyat oldum 1,5 ay önce ve bugün burnum içinde mavi ip gördüm normal değil değilmi kızlar lütfen yardım:58:

Back
X