miniksercem Burun Estetiği Ameliyatı

Kızlar yarın alçım değişecek..Alçıyı çıkarttıkları zaman bakmaya korkuyorum ya..Bakmamalıyım değil mi? O şiş haliyle görünce çok moralim bozulur ya..Ay benim gibi pinpirikli insanların bu ameliyatı olmaması gerekiyor aslında. Birde burun deliklerim çok büyük görünüyor şimdi.Bandajlar felan çıktıktan sonra değişir değil mi?

aslında büyük risk ama insan hergün ölmektense bigün ölmeyi tercih ediyo gibi bişey..biraz alakasız oldu gerçi

Kızlar yarın alçım değişecek..Alçıyı çıkarttıkları zaman bakmaya korkuyorum ya..Bakmamalıyım değil mi? O şiş haliyle görünce çok moralim bozulur ya..Ay benim gibi pinpirikli insanların bu ameliyatı olmaması gerekiyor aslında. Birde burun deliklerim çok büyük görünüyor şimdi.Bandajlar felan çıktıktan sonra değişir değil mi?

burun deliklerim benimde büyüktü hala da değişmedi pek büyük gene canım sıkan tek durum iki ay oldu

bende bilge beye ameliyat oldum 1,5 ay önce ve bugün burnum içinde mavi ip gördüm normal değil değilmi kızlar lütfen yardım:58:

canım mavi iplerin alınması gerekiyor.. benim de öyle olmuştu.. kontrole gittiğimde yani yaklaşık ameliyattan bir ay sonra...aldı o ipi...

hala memnun değilmisin canım ya???

canım genel anlamda memnunum aslında beğeniyorum bazen beğenmiyorum falan değişir sanki günden güne..önden biraz beğenmiyorum çünkü delikler bence büyük yani önden kalkık olduğu için gözüküyor halbuki doktoruma tembih ettim özellikle delikler küçülsün dedim..bir de ben büyük delikleri dikişle dikip küçültüyorlar sanıyordum ama bana yapılmadı bu işlem galiba..eskiden baya büyüktü deliklerim şimdi çokaz küçülmüş işte ama dikişle değil..normalde burun küçüldüğünden oda küçülmüş yani..

canım mavi iplerin alınması gerekiyor.. benim de öyle olmuştu.. kontrole gittiğimde yani yaklaşık ameliyattan bir ay sonra...aldı o ipi...

canım sağol valla acayip rahatladım doktor bahsetmediği için acayip paniklemiştim cuma gideyim konuşayım doktorla problem olmasında:46:

Back
X