Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yarın alçım değişecek..Alçıyı çıkarttıkları zaman bakmaya korkuyorum ya..Bakmamalıyım değil mi? O şiş haliyle görünce çok moralim bozulur ya..Ay benim gibi pinpirikli insanların bu ameliyatı olmaması gerekiyor aslında. Birde burun deliklerim çok büyük görünüyor şimdi.Bandajlar felan çıktıktan sonra değişir değil mi?
Kızlar yarın alçım değişecek..Alçıyı çıkarttıkları zaman bakmaya korkuyorum ya..Bakmamalıyım değil mi? O şiş haliyle görünce çok moralim bozulur ya..Ay benim gibi pinpirikli insanların bu ameliyatı olmaması gerekiyor aslında. Birde burun deliklerim çok büyük görünüyor şimdi.Bandajlar felan çıktıktan sonra değişir değil mi?
canım genel anlamda memnunum aslında beğeniyorum bazen beğenmiyorum falan değişir sanki günden güne..önden biraz beğenmiyorum çünkü delikler bence büyük yani önden kalkık olduğu için gözüküyor halbuki doktoruma tembih ettim özellikle delikler küçülsün dedim..bir de ben büyük delikleri dikişle dikip küçültüyorlar sanıyordum ama bana yapılmadı bu işlem galiba..eskiden baya büyüktü deliklerim şimdi çokaz küçülmüş işte ama dikişle değil..normalde burun küçüldüğünden oda küçülmüş yani..