Minimalist hayat

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Evet o felsefeyi biraz araştırdım hoşuma gitti 2 gündür ne evimle ne kendimle ilgileniyorum burada bir başlık atayim ve yeni hayatima yavaş yavaş adim atmak istedim 2 gün once kv ve kp vardı ev çok pis ve dağınık bebegimin hastane isleriyle uğraştım artik başlıcam bir yerden ve yaptıklarımı buraya yazicam ... Yavaş yavas ilerlicem sürekli emziren bir anneyim çünkü ...neyse öncelikle oturduğum yerden oturma odamdan başlıcam .. Oturma odamı kızımın oyuncakları kapsamış durumda bozulmuş oyuncaklari ve kızımın oynamadıkları ayiricam .. Bozulmuşlar çöpe digerlerini anneme vericem evet bu islemi yapıp geliyorum :))

Evet 5 litrelik 2 adet kabi kestim uçları cakmakla duzelttim yapbozlari koydum birde buyukcene pembe şirin oyuncak kutum var hepsini guzelcene yerlestirdim bir kaçını ayırdım anneme götüreceklerimi şimdi kizimi emziriyorum en sağdan başlayarak önüme çıkanları yerlerine koyucam daha sonra kanepe örtülerini çamaşıra aticam şimdilik bunları yapayım buda 2. Gorevim haydi bismillah

2. Görev bitti baya bir önceden ama evimi dekarasyonu dusunuyodum küçük odadaki koltuklari oturma odama almayı düşünüyorum L koltuk şeklinde daha sıcak bir ortam olur odayı da yavaş yavaş bebegimin odası yapmam gerek ama öncelikle bu koltuk takimimi satmam gerek

Neyse simdilik diğer görev halimi süpürüp fircalayip silip kaldırıyim sonra odayı supureyim silim ve koltukları supursem yeter tamam bunu yapım gelirim

Evet oturma odami temizledim tozunu aldım halimi serdim şimdi ne yapsam küçük odamdaki L koltuğu buraya almak istiyorum eşim gelince aldirmaliyim bu yüzden küçük oda çamaşır dolu onları dürüp yerine koymak olsun diğer görevde o halde bu arada bebegime yemek yedirmeye çalıştım ama pek yemedi simdi beni emiyor

Hayal ettigim hayat tarzına bir türlü ulaşamadım kısıma yemek hazırladım uyanmasini bekliyorum yemek yedirip hazirlanip dışarda gezdiricem ondan sonra eve gelip giymedigim kiyafetleri ayiklamam lazim off bu cul caputtan biktim

Yıllardır o minimalist ev icin ugrasiyorum ama ne mumkun her bahar temizliginde ayırıyorum atılacaklar verilecekler ama yok yumurtluyor eşyalar sanki

Yıllardır o minimalist ev icin ugrasiyorum ama ne mumkun her bahar temizliginde ayırıyorum atılacaklar verilecekler ama yok yumurtluyor eşyalar sanki
ciddimisin ya ben kiyafetlerimden başladım hepside marka pahali şeyler satamiyorumda bazıları 1 bazıları hic giyilmemi anneme vericem koltuk takimimi satmaya çalışıyorum ve bi tanede masa bunları satarsam mininalist yasama büyük ölçüde yaklasicam ama is bulabilirsem daha ucuza hepsini satıp kurtulucam

Minimalist yaşama geçmek zordur.
Kimse eksilmeyi istemez.
Boş kalan yerleri doldurma çabasına gireriz hep

kıyafetlerini gardrop, modacruz gibi 2. el ve sıfır ürünler satılan sitelerden satabilirsin. koltuk ve masayı da letgo tarzı sitelerden satabilirsin. hem minimalist yaşama hedefini gerçekleştirebilirsin hem de gelir elde etmiş olursun

Minimalist yaşama geçmek çok zor ben 1 senedir uğraşiyorum ama sadelikten öteye geçemiyorum..

Milletin evini görünce buna da şükür tabi

Minimalist ev yaşamı Benim de müthiş ilgimi çekiyor taşınmak üzereyim kolileri yaparken yavaş yavaş ayıklamak istiyorum Bakalım başarabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…