Minnak kedi.:)

Psikolojik Deliii

Biz seni görmeden sevdik.Ya Resûlullah🌹
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
5.789
18.830
198
Konunun yeri burası değil biliyorum ama. Bir süre burda kalırsa sevinirim.. bir tane yavru kedi var ve binanın içine girip benim kapima geliyor. Dün içeri aldım karnını doyurdum dışarı bıraktım, kapinin önüne de mama bıraktım yer gider diye. Ama gitmiyo bahçeye annesinin kardeşlerinin yanına goturdum daha arkami dönmeden yukarı çıktı... Ne yapabilirim bilmiyorum ama binanın içindekiler minnaktan aşırı derecede korkuolar. Sanki o küçücük ağzıyla yicek onları.. durum bu ne yapabilirim akıl istiyorum..

O kedi seni sahiplenmiş. Eve al derim ben.

Biliyorum ama benim bir tane kedim var .. Dün ona karışmasın diye elimle kafasını ittirdim elimi ısırdı ilk defa.. erkek kedi bide benimki çok hırçın.. aslında ben çok istiyorum ama eşim bir kedi daha istemiyor..

İnstagramda sahiplendirme siteleri var, oralara ilan bırakın. Sonra petarkadaş diye bir site var, oraya ilan açın. 8 tane kediye yuva buldum ben. Havalar soğuk, hepsinin bir yuvası olursa ne şahane olur.

Aslında 2 kedi 1 kediden daha iyidir. İlk başta huzursuzluk çıkarırlar ama birlikte vakit geçirmeye başladıklarında onlardan mutlusu yoktur. Evde yalnız kaldıklarında da huzurla dışarıda vakit geçirebilirsiniz. Çünkü 2 kedi birbirine arkadaş yoldaş olur. Ne güzel olur!

İnanın çok istiyorum deli gibi hemde ama eşim istemiyor.. arada çıkıp kapıya bakıyorum binadikler zarar vermesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…