- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Veteriner hekim de aynısını söyledi. İnşaallahOyy çok tatlı. Minicikmiş yerim onu ben
Benim kedimin renkleri de böyle. Rengi böyle olanlar hep dişi oluyormuş sanırım. Bir de eve uğur getirir derler. Evinize uğur getirir umarım![]()
Eki Görüntüle 2095835 tam resim çekerken vurdu..![]()
Gerçekten yükleme yapamadim..@mune den yardım istedim sağolsunResim atmasan inanmamaya devam edecektim kedi medi yok diye dusundum ciddi ciddi.Bu devirde internet, forum kullanip kopyala yapamayan olamaz diye dusunuyordum cunku
cok tatlilarrr
Senide cekistirdim okadar kusura bakma :)
Eki Görüntüle 2095835 tam resim çekerken vurdu..![]()
Maalesef aynı oda da uyuyabilirler.. ayrı oda şansım yok... Benim azman fena..yakaladığı yerde yapıştırıyor bitaneEvin eski kedisi de çok yakışıklıymış yahu
İkisini ilk birkaç gün baş başa bırakmayın gözünüz üstünde olsun.
Aradaki boy farkını görünce bunu da ekleyeyim dedim![]()
Ben büyük kedimi uyuduğum odaya kapatıyordum benimle uyuyordu. Minnak kedi de evi keşfedip yaramazlık yapıyordu ayrı kalmış oluyorlardı ben uyurken. İlk günleri böyle geçirmiştik.
Arkadaşlar, bi parazit nasıl birsey. Damla döküldüğü zaman, varsA ölüyolar mı.. sağ tarafında tuyunde birşey var yavrunun.alamiyorum da. Bilgisi olanlar var mı..
Yok pire değil.. tüyüne yapismis.almaya çalıştım gelmedi..oglumda böyle birşeye denk gelmedim hiç ondan tedirgin oldum.. kızım sevmek istio,sarilmak istio, bırakmiyorum.yarin yikicam çünkü. İçim rahatlicak..damla damlattigi için yikayamiyorum şuan.Dış parazit için veteriner ense damlası damlatıyor. Pire kalmıyor damladan sonra.
Pireli kedilerin tüylerinde ufak ufak siyah noktalar oluyor elle almak çok zor oluyor öyle bir şey mi tüyündeki?
Kedimde çok fazla pire vardı ama şimdi hiç kalmadı. Veteriner yavruyken sprey sıktı pireler için. Büyüdüğü zamanda ense damlası yapıldı. Zaten bir kere kurtulunca bir daha pirelenmiyorlar evde oldukları için.
Ayy çok tatlı