minoset

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar
32 haftalık hamileyim ve grip oldum minoset içsem bi zararı olurmu ki kemiklerim çok sızlıyo

Merhaba canım,
Ben de grıp oldugumda doktorum burun spreyı ıle mınoset vermıstı.Mınosetı kullanabılırsın demıstı. Ama ben korktum nedense.Onun yerıne c vıtamını aldım bol bol ve ayrıca su ve sut ıctım.dınlendım.Doktoruna danıs ıstersen cnm.gecmıs olsun.

Parasetamol bazlı ilaçlar örn.minoset,parol gebelik döneminde doktorların güvenle verdiği bir ilaç türüdür. gerek ilk aylar gerekse hamileliğin sonuna kadar rahatlıkla içileceğini söylerler.yalnız minosetin plusu olmaz onun etkisi farklı.

Minoset hamilelikte rahatça kullanılabilecek ilaçlardan biri.Doktorum bana da bana danışmadan alabilirsin demişti tabi günde 10 tane diil.Sen yine de doktoruna sor ilaç bu şakaya gelmez.Herkesin bünyesi farklı seni en iyi kendi doktorun bilir.

dün çok kötüydüm minoset içtim bugün iyiyim allaha şükürler olsunki.yarımdan az bişey fazla içtim zaten hamileliğim boyunca içtiğim tek ağrı kesici hemen etkisini gösterdi.nane limon ıhlamur iyi geldi hepsi.saolun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…