Gelinlik Modelleri minyon bayanlara gelinlik önerileri

capulcuu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
29
0
6
Balıkesir
arkadaşlar minyon bir bayanım 1.60cm boy 50 kg..etime dolgunum zayıf durmuyorum nasıl bir model önerirsiniz..tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..yardım ediin...

Prenses / A-Tipi Gelinlik (Princess/A-line)

Bütün vücut tiplerine uyabilen, aynı zamanda A şekli olarak da bilinen bu tür gelinlikler, omuzdan veya göğüs çizgisinden çan şeklindeki eteğe inen düşey dikişleri ile diğer modellerden ayrılırlar.

Minyonsanız, kısa boyluysanız veya kısa belliyseniz bu modeli tercih edebilirsiniz. Dikey çizgiler tipinizi uzun gösterecektir. Omuzlarınızın görünmesini istiyorsanız, arkası açık ve omuzları açıkta bırakan modeller de olabilir.

Büyük göğüslüyseniz tercih edebileceğiniz bir modeldir. Açık veya V yaka seçiminizle, boğazınızı geniş göstererek orantı sağlayabilirsiniz.

bir kaç örnek model de :

Fazla kabarık yada fazla sade dediğimiz düz modeller daha kısa gösterir düşüncesindeyim. Bu dediklerimin ortası iyi olur.
Fazla kabarık giyenler yuvarlak duruyor gelinliğin içinde. Fazla düz bir gelinlikte vücut hatlarını belli ettiği için dikkat fiziğe çekilecektir.

Benim ölçülerimde sana yakın aşağı yukarı bende a şeklinde belden güzelce oturmuş şekilde düşünüyorum.Prenses modelleri güzel ama onlar daha kısa gösterir gibime geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…