Doğuma Hazırlık minyon kadınlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duduss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
148
48
98
Merhaba arkadaşlar, sormak istediğim aranızda minyon olan (1,60 45 kilo civarında hamile kalıp) ve normal doğum yapanlar var mı? normal doğumda çatının darlığı ile kalça kısmının dar olması ile alakası var mı?

Merhaba arkadaşlar, sormak istediğim aranızda minyon olan (1,60 45 kilo civarında hamile kalıp) ve normal doğum yapanlar var mı? normal doğumda çatının darlığı ile kalça kısmının dar olması ile alakası var mı?

1.55 boyum ve 47 kiloya hamile kalmıştım... Çatı muayenesi yapılırken orta genişlikte demişti Dr...

Kızım 3 kilo doğmuştu... Görünüş ile içteki kemiğin genişliği belli olmaz... Dr muayenede söyler zaten...

Allah'a emanet olun

bende 1.60 ve 44 kiloyla hamile kaldim. 1 ay erken dogum yapmama ragmen bebegim 3 kilonun ustundeydi.sadece 10 kilo aldim hamileligiùm boyuncada.zayiflikla falan ilgisi yok normal dogumun yada catinin...

teşekkürler cevaplar için, henüz hamile değilim ama bazı kişiler sen normal doğum yapamazsın diyerek canımı sıkıyor...

Back
X