Minyon olmak...🤷🏻‍♀️🐥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim boyum da 1.55, eşim de 1.90 🤣 hiç takmıyorum, sende takma.
Banada yorum yapmışlardi yanında cok küçük duruyorsun diye, umrumda değil açıkçası.

Yorumları şöyle okudum da, dalyan gibi adamlar, minyon kadınlardan hoşlanıyor herelde 🤣🤣🤣😌

Erkekte 1.75 kısa yani bence. Kendi oğluna baksın ilk ondan sonra konuşsun. Sanki oğlu dalyanda. Benim boyum 1.75 eşimin 1.86 ama böyle olmayabilirdide ne yani.Kv bir kusur ariyorsa önce oğlunun boyuna bakabilir ama yani. Ne boyda birini istemiş çok merak ettim 😁 ben kendi boyumda birisiyle istemezdim mesela.

173 boyunda bir kadın olarak; kaynana halt etmiş sanki oğlu 190 da havalara bak 😒 uzun kızlar da sanki 175 oğlunun peşinde olacaktı prim vermeyin, senin oğlunda 190 değil erkeğe göre kısa boylu boy da genetik sende uzun değilsin diyiverin kapasın çenesini.

150 boylu kızlar gidip 190 buluyorlar. Keşke sende öyle yapsaydın bu kompleksli kaynanayı çekmezdin B Birderdimvarartiktutamam

Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.

Freud’un ‘bazı kadınlar bir penisi olsun istermiş oğulları olunca da kendilerinin penisi olduğunu zannederlermiş’ diye bir öngörüsü var.

Böyle oğlunun üzerinden gelin seçme hakkını yürüten kadınlarda bu sendrom var.

Kendi kendine oğlu üzerinden kadın seçmeye çalışıyor bazı mal kaynanalar, sen kim köpek 😀

Valla bazı kadınlar çok sabırlı ya da ‘aman yuvam yıkılmasın her türlü hakarete şiddete razıyımcı.’

Ben böyle kaynanayı lafla gömerdim,herhangi bir fiziki özelliğime laf etsin 💪🏻 Bir daha o yamuk ağzını açamazdı

Allah’ın verdiği özellikleri kimse eleştiremez, kırmızı çizgim döverim valla ✊🏿

ay kayınvaliden oğlunu dalyan zannediyor herhalde. 1.75 bir erkek için kısa bile sayılır senin topuklu avantajın var istersen her türlü kaptırsın farkı ama hiç gerek yok eminim çok güzelsin üzme kendini. 165 e 185 den bildirdim, boynum ağrıyor hem yürüyüp hem konuşurken bazen 😂 fakat sevdik aldık kimseye laf düşmez 😂

1.75 oğlu çok mu uzunmuş anlamadım :KK70: benim boyum 1.72 eşimin 1.80 ne hissettiğinizi belki anlayamam ama bir arkadaşım var boyu 1.55 eşi 1.95 civarı. hiç onlarda böyle bir şey duymadım.
boydan da vurur olmuşlar artık. eşinizin boyuyla bence çokta abes durmuyorsunuzdur yani, aşırı uzun değil çünkü hatta erkeklerde ortalamanın altında. kayınvalidenizin de açık açık böyle söylemesi hiç hoş değil, kendine gelin beğenme gibi bir lüksü yok çünkü.

Merhaba herkese. Benim boyum 151 kızlar. 150 diyin gitsin. Ve kilom da 54-55. Eskiden bunu pek sorun etmezdim kendimle barışıktım ama eşimin annesi tarafından arkamdan boyu kısa onun demeleriyle ve yüzüme karşı da sitemle ben oğluma boyunca bir kız aradım taradım yok bulamadım demesiyle başladı. Sana kaldım der gibi. Uzun gelin istiyormuş. İsteyebilir belkide öyle kızları beğeniyordu ve gelini öyle olsun istiyordu ama niye yüzüme yüzüme söylüyorsun ki.🤦🏻‍♀️ Zaten kendisini hiç sevmiyorum sırf boy muhabbetinden dolayı değil sinsi biri ve mesafemi sınırımı da koydum.

Ben kısa olduğumun farkındaydım zaten ama bazen gerçekten kendimi çok aşırı kısa hissediyorum. Eşim de 175 boyunda. Nişan fotoğraflarımıza bakıyorum ve 12cm topuklumla bile o kadar minnoş ve kısa duruyorum ki. Zaten nişan fotoğraflarına bakıp dertlenip buraya konu açmaya geldim.🙈
.... Onun yanında annesinin sözlerinden ötürü iyice kısa hissetmeye başladım, halbuki o beni böyle çok seviyor. Sağlığım yerinde çok şükür ve yüzümün de çok güzel olduğunu söyler herkes. Ama işte maalesef ki bu boy muhabbeti canımı çok sıkıyor bazen. Ortaokul lise zamanlarımda da zorbalık yapan oluyordu ama güler geçerdim. Fakat işte hayatın bazı alanlarında bu mesele yüzüme çarpılıp durdu. Çok isterdim ya en azından şöyle bir 160 olmayı. Hatta 158. Hatta 5 cm bile razıydım.😇 Boyu ortalama ve uzun olanlar. Çok şanslısınız bence.🥰

Benim gibi kısa boylu ve mutlu olan kendiyle barışık ve hiç kafaya takmayan var mı kızlar?🐥🐥🐥
Kv ye bakma sen bos bos konusmus, hem uzun bulsaydı ne olacaktı, ondada bı kusur arardı😊
Bende kısayım, arada kısa olusumu takıyordum,😂 sonra dedım ki "Rabbim beni ne güzel yaratmış, memnun olmak varken neden şikayetçiyim, uzun olsam bu seferde baska kusur bulurdum kendımde, yıne memnun olmazdım" dedim. ınsanoglu sahıbı oldugu herseyın nankörü diye bosa dememişler, çok şükür elimiz ayagımız tutuyor, Aklımız kıt degıl, saglıgımız yerınde, herseye sahıbız daha ne olsun, Birde boyle düşün😊

Benom kv de kapalı gelin istiyormuş. Eltim de ben de aciğız salla gitsin yani. 145 bir akrabam var 185 biriyle evlendi. Sonradan adam ve annesi tutturdu kisasin diye. Sanki nikahtan sonra gördü boyunu. Garip insanlar. Akrabam da malesef agizlarinin payinı vermek yerine bunu kusur gibi algilayip eşine laf etmiyor. Kv ye dis bilemiş ama eşi pırlanta
Sanki kv ile evlenecez şuna bak, biri kapalı gelın ıstermıs, oteki uzun ıstermıs, baskası oturaklı ıster 😂😂😂😂😂

Benimki de dindariz diye sevmiyor.Alkol almamamiz ortak harcama yapmıyoruz diye sevmiyor.
Bırak alkolle bogulsun, esın için sorun olmadıktan sonra ucuncu kısılere mok dusuyor🤭

Kayinvalideniz boyunuza kusur bulamasaydi agziniza burnunuza kusur bulurdu. İlla bir yerden bir sey cikarirdi bana kalirsa. Duymamazliktan gelin. Anne diyin. Oğlun uzun kiz istemiyo sen kendine uzun kiz dogursaydin diyin. Ama tatli tatli saka yaparak. 😁 Biz kadinlar beceririz boyle seyleri. Hem kavga cikmaz hem de yerini bilir. Bos verin yaaa. Esinizle mutluysaniz amaann.
Kaynanalar çok acımasız.Benim kaynanamla aram çok iyiydi.Aramiz bozulunca beni en can alıcı yerimden buldu.

Benim boyum da 1.55, eşim de 1.90 🤣 hiç takmıyorum, sende takma.
Banada yorum yapmışlardi yanında cok küçük duruyorsun diye, umrumda değil açıkçası.

Yorumları şöyle okudum da, dalyan gibi adamlar, minyon kadınlardan hoşlanıyor herelde 🤣🤣🤣😌
Cidden ya, ben kısayım ama kısa erkeklerle hiç takılmadım özgüvene bak ahskdkdmmd uzun boylu arkadaşlarımın hep kısa sevgilileri,eşleri oldu 🤣

Cidden ya, ben kısayım ama kısa erkeklerle hiç takılmadım özgüvene bak ahskdkdmmd uzun boylu arkadaşlarımın hep kısa sevgilileri,eşleri oldu 🤣
Yorum yapan üyelerin çoğunun eşleri uzun, kendileri kısa. Benim gibi :KK53: 1.61 e 1.90; gayette güzel oluyor. Kapı gibi erkekler varken 1.75 lik erkeği tercih etmem. 🤣

Kaynanalar çok acımasız.Benim kaynanamla aram çok iyiydi.Aramiz bozulunca beni en can alıcı yerimden buldu.
Bizim aramiz iyiyken bile arada laf sokuyordu. İsteyerek mi yapiyordu bilmiyorum ama... Kalbimi kiriyodu ben yine anne diye dolaniyordum. Simdi hepsi birikti bende. Birakin araniz kotuyken laf soylesin hic degilse nedenini bilirsiniz

Aman herkes senin oglunda kisa diyiverseydin yazmis. Kadin densiz Kv icin kendi esine mi laf etsin? En fazla “oglun bana bayiliyo” diyip kv’yi catlatmiydi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X