Minyon olmak...🤷🏻‍♀️🐥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyunuz 1.70 olsaydı bu kezde başka bir bahaneyle vururdu sizi. Hassas noktanızı görmüş ve yüklenmiş. Siz reaksiyon verdikçe bu konu devam eder. Bu olayı kendi aklınızda aşın. Ve bu konuda söylediklerini görmezden gelin ve yorum bile yapmayın umursamayın. 1.75 boyundaki bir erkekte çok uzun değil bu arada sizi iyi bulmuş bence o aile. Sevgiler

175 te bir erkek icin uzun bir boy değil zaten neyin derdini yapiyormuş ki. 🤷

158 ama Duz hesap 155 diyorum boyum var. Ki ailemizde kisa boy yaygin degil pek. Ama
Birlikte oldugum en kisa erkek 178di. digerleri +180-190 arasiydi ki eşim de 185.
Ne kısmetli kadınmışsın maşallah.sizingibileri çok kıskanıyorum.

Benim de boyum 154 kardeşlerimin en büyüğüyüm ama en kısasısıyım aynı zamanda 😄 bodur tavuk her dem piliç derler kendimi öyle teselli ediyorum 😄

Merhaba herkese. Benim boyum 151 kızlar. 150 diyin gitsin. Ve kilom da 54-55. Eskiden bunu pek sorun etmezdim kendimle barışıktım ama eşimin annesi tarafından arkamdan boyu kısa onun demeleriyle ve yüzüme karşı da sitemle ben oğluma boyunca bir kız aradım taradım yok bulamadım demesiyle başladı. Sana kaldım der gibi. Uzun gelin istiyormuş. İsteyebilir belkide öyle kızları beğeniyordu ve gelini öyle olsun istiyordu ama niye yüzüme yüzüme söylüyorsun ki.🤦🏻‍♀️ Zaten kendisini hiç sevmiyorum sırf boy muhabbetinden dolayı değil sinsi biri ve mesafemi sınırımı da koydum.

Ben kısa olduğumun farkındaydım zaten ama bazen gerçekten kendimi çok aşırı kısa hissediyorum. Eşim de 175 boyunda. Nişan fotoğraflarımıza bakıyorum ve 12cm topuklumla bile o kadar minnoş ve kısa duruyorum ki. Zaten nişan fotoğraflarına bakıp dertlenip buraya konu açmaya geldim.🙈
.... Onun yanında annesinin sözlerinden ötürü iyice kısa hissetmeye başladım, halbuki o beni böyle çok seviyor. Sağlığım yerinde çok şükür ve yüzümün de çok güzel olduğunu söyler herkes. Ama işte maalesef ki bu boy muhabbeti canımı çok sıkıyor bazen. Ortaokul lise zamanlarımda da zorbalık yapan oluyordu ama güler geçerdim. Fakat işte hayatın bazı alanlarında bu mesele yüzüme çarpılıp durdu. Çok isterdim ya en azından şöyle bir 160 olmayı. Hatta 158. Hatta 5 cm bile razıydım.😇 Boyu ortalama ve uzun olanlar. Çok şanslısınız bence.🥰

Benim gibi kısa boylu ve mutlu olan kendiyle barışık ve hiç kafaya takmayan var mı kızlar?🐥🐥🐥
Eşinizin annesi böyle derken siz susuyor musunuz ? Kadın sizi tribe sokmuş 170 le 150 öyle büyük bir boy farkı değil benim boyum da 150 hatta 149 bile çıkar ama 151 asla değil yani üstüne tipim de minyon ( geçen sene bar girişlerinde kimliksiz alınmıyordum hesap et) eski eşim 190 lardaydı şimdiki flörtüm 186 falan eski sevgililerim hepsi 180 ve üstüydü( ben daha kısa aradıkça önüme hep böyle çam ağaçları çıkıyor) buna rağmen aaa fotoda yan yana kötüyüz yok ben kısayım demiyorum sizde demeyin çünkü bir süre sonra bu düşüncenin enerjisi etrafa karşıya yayılacak . Minyon olmanızla barışın bu güzel bir şey

Bide minyon olmak büyük gostermekten iyidir ya üzme kendini minyonum diye. Geçen yaz bir dugunn vardı tesadüf senelerdir görmediğim arkadaşım ve aileside ordaydi. Kıza merhaba dedim yanındakine yöneldim ablasını da tanıyordum onada x abla merhaba dedim meğer arkadaşımın kardesiymis 😁😁 ama o kadar büyük duruyordu ki yaptığı makyajla giydiği kıyafetle bide vücut yapısı olarak yapacak bişey yoktu 😁 kusura bakma dedim güldük geçtik. Bende ablamın arkadaslariyla ilk tanistigim zaman bu da ablan mi derlerdi ablama 😏 He ben seviyorum uzun boylu olmayı bu ayrı ama burdan dem vurup insan kalbi kırmak çok kötü.

kız ne dert ediyorsun ne güzel işte fındık gibisin.. ben erkek olsam minyon kadın isterdim evirip çevirebileyim diye :KK49::kk77::KK4:

Kısa kısa gül ağacı , uzun uzun kavak ağacı janim :))

oğlu da kavak ağacı değilmiş yani bi erkeğe göre bence kısa. Sen kendin eşinle mutlu musun? önemli olan o mutluysan kafanı takma he de geç. Umursama cevapta verme çıldırsın.

Konuyu okurken eşiniz 190 sandım. Zaten 175 erkek için uzun değil bence. Kaldı ki size göre de uzun değil. Topuklu giydiğinizde ideal olur.

170 im, dürüst olayım 175 biriyle olmazdım. Eşim 185 boyunda tam ideal bana göre. Arada topuklu için fark olsun 😂

Ayrıca 190lık erkeklerin yanında çok çok minyon kadınlar da var. Gayet güzel duruyor. Önemli olan nasıl baktığımız, açık ararsak hep buluruz :)

Sizin eşinizle bir probleminiz yoksa mutluluğunuza bakın kimseyi takmayın :) Ayrıca şahsen minyon kadınlara bayılıyorum söylemeden geçmek istemedim kıymetini bilin 😍

boyum 155 ama giydiğim her şey de aşırı yakışır bana jennifer lopez, abella danger gibiyim çok şükür.

nişanlım 182 ona göre kısayım ama o beni böyle çok seviyor minyon oluşum artı bir özellik bence.

onun büsbüyük benim de yanında minnacık kalmam ayrı hoşuma gidiyor ayrıca, sarılınca tam göğsüne yaslayabiliyorum kafamı.

uzun erkekler de minyon kız sever. minyonluk kadına dişilik katar. uzadıkça feminenlik azalır.

ayrıca uzun olsam hürrem gibi enine boyuna hükümet gibi bir kadın olmak isterdim. şimdi de balık etliyim ama işte minyon balık etli. :)

Son düzenleme:
Merhaba herkese. Benim boyum 151 kızlar. 150 diyin gitsin. Ve kilom da 54-55. Eskiden bunu pek sorun etmezdim kendimle barışıktım ama eşimin annesi tarafından arkamdan boyu kısa onun demeleriyle ve yüzüme karşı da sitemle ben oğluma boyunca bir kız aradım taradım yok bulamadım demesiyle başladı. Sana kaldım der gibi. Uzun gelin istiyormuş. İsteyebilir belkide öyle kızları beğeniyordu ve gelini öyle olsun istiyordu ama niye yüzüme yüzüme söylüyorsun ki.🤦🏻‍♀️ Zaten kendisini hiç sevmiyorum sırf boy muhabbetinden dolayı değil sinsi biri ve mesafemi sınırımı da koydum.

Ben kısa olduğumun farkındaydım zaten ama bazen gerçekten kendimi çok aşırı kısa hissediyorum. Eşim de 175 boyunda. Nişan fotoğraflarımıza bakıyorum ve 12cm topuklumla bile o kadar minnoş ve kısa duruyorum ki. Zaten nişan fotoğraflarına bakıp dertlenip buraya konu açmaya geldim.🙈
.... Onun yanında annesinin sözlerinden ötürü iyice kısa hissetmeye başladım, halbuki o beni böyle çok seviyor. Sağlığım yerinde çok şükür ve yüzümün de çok güzel olduğunu söyler herkes. Ama işte maalesef ki bu boy muhabbeti canımı çok sıkıyor bazen. Ortaokul lise zamanlarımda da zorbalık yapan oluyordu ama güler geçerdim. Fakat işte hayatın bazı alanlarında bu mesele yüzüme çarpılıp durdu. Çok isterdim ya en azından şöyle bir 160 olmayı. Hatta 158. Hatta 5 cm bile razıydım.😇 Boyu ortalama ve uzun olanlar. Çok şanslısınız bence.🥰

Benim gibi kısa boylu ve mutlu olan kendiyle barışık ve hiç kafaya takmayan var mı kızlar?🐥🐥🐥
Üff oda ne ki. Benim görümceler de 150. Benim boy 166. Bana diyolar sen kısasın. Ne takıyosun ki yani. Bizim sülalenin en kısası benim. Kız kardeşim bile 1.70. gramda takmıyorum valla.

Ah bacım sizinki de boy farkı mı?
Ben 158, eşim 197 boyunda. 15 cm topuklu giydiğimde bile sizin standart boy farkınız kadar fark var bizim aramızda ama biz bile takmıyoruz bunu.
Kayınvalideyi de boş verin, boyunuz uzun olsa başka kusur bulurdu. saçınıza takar, işinize laf eder, eğitiminize eder, evinize takar, olmadı ailenize takar. Sorunlu bir insansa zaten memnun olmaz. Niye böyle bir sebepten üzüyorsunuz kendinizi?
Bunu diyen kayınvalidenin oğlu 175'miş yahu zannedersin komando 😃
Gayet ideal boylardasınız, duymayın bile o lafları.

Yorum yapan üyelerin çoğunun eşleri uzun, kendileri kısa. Benim gibi :KK53: 1.61 e 1.90; gayette güzel oluyor. Kapı gibi erkekler varken 1.75 lik erkeği tercih etmem. 🤣
Kısa üyelerin içinde en kısa kocayı ben almışım benim ki 178 🥺😂😑🤣

Aynı boydayiz bazen bende diyorum keşke biraz daha uzun olsaydim kıyafet alırken özellikle elbise denerken felan üzülüyorum ama değiştirebileceğiniz bişey değil yani. Kaynananin dediğini de boşver duyma bile boş boş konuşmayı sever onlar o mu evlendi sanki seninle oğlu sevmiş evlenmiş yeter o

Üff oda ne ki. Benim görümceler de 150. Benim boy 166. Bana diyolar sen kısasın. Ne takıyosun ki yani. Bizim sülalenin en kısası benim. Kız kardeşim bile 1.70. gramda takmıyorum valla.
Sana nasıl kısa diyor görümcelerin shdkdkdm

Shakira 1.50 eski sevgilisi 1.92
Git de ki kaynana dua et oglunu kabul etmisim, kadinin minyonu makbuldur de erkegi naparlar bilemedim de. (Normalde kimsenin boyuna lafim yok da kadin haketmis)

Ayrica 1.73 boyundayim, istiyorum ki sevgilimin gomlegini giyip geziyim filmlerdeki gibi, bana donuyla gezen bebe gibi oluyor:) bi kac kere de kucaklayip goturmeye kalkti hayaller prensin prenses tasimasi gercekler hamal-küfe

Boyunuz ne guzeliginize ne seksiliginize engel degil ki kayinvalideniz de farkinda olmali bosuna kiskanclik yapmiyor🤭🤭🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X