• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Miracle Losyon Hakkında Bilgisi, hikayesi, fikri olanlar buraya..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

senpilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
96
27
28
35
Kızlar.. Saçlarım berbat artık anyana bakamıorum desem heralde size yabancı gelmez. İnternette saç aşısı saç mezoterapisi en iyi saç doktoru araştırırken miracle losyon diye bişey duydum. Bilgisi olaran varsa lütfen paylaşabilir mi?

ARaştırdığınızda erkekler üzerinde çok etkili olduğunu belirlenmiş. Ancak emin olamıyorum. Aklımda sorular var. Haberi olan varmı bu losyondan ?

Ben kullandım 1ay boyunca günlük 100tel olan dökülmemi yaklaşık 10tele falan düşürdü hemde 2günde bir kullanmış olmama rağmen.daha sonra hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım malesef.saçlarım berbat durumda bi insanın saçları 10yıldır hiç durmadan dökülürmü ya hemde günde 100tel kadar.bugün resmen ağladım saçımı tarayıp.bıktım artık saçımı düşünmekten psikolojim hiç iyi değil :(

Ben kullandım 1ay boyunca günlük 100tel olan dökülmemi yaklaşık 10tele falan düşürdü hemde 2günde bir kullanmış olmama rağmen.daha sonra hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım malesef.saçlarım berbat durumda bi insanın saçları 10yıldır hiç durmadan dökülürmü ya hemde günde 100tel kadar.bugün resmen ağladım saçımı tarayıp.bıktım artık saçımı düşünmekten psikolojim hiç iyi değil :KK43:
:( bende oyleyim resmimi koysam inanamazsin toplamaktan baska carem kalmadi sekil almiyor ne kadar guzel giyinsemde sacim duzgun olmadan bi ise yaramiyor :( peki ilk baslarda cok doktumu sacini ? ben denesemmi daha kotu ters etki edermi diye korkuyorum :( benimkide erkek tipi sac dokulmesi seninkide oylemi ?

Hayır kullanmaya başlayınca dökülme falan yapmıyor.benimkide sanırım erkek tipi dökülme.polikistik over hastalığım var erkek tipi dökülme yaparmış bu hastalık.kan seviyemde sınırın altında aylardır kan hapı kullanıyorum fayda yok.üstelik şimdide hamileyim daha çok kana ihtiyacım var.evet dediğin gibi bende hep saçımı topluyorum ama oda yakında kapatmıycak seyrek yerleri :( güzel giyinip güzel makyaj yapıyorum ama saçım düzgün olmayınca çok kötü görünüyorum.saçımı açık bırakıpta salına salına gezemiyorum.saç maşası aldım ama daha 1kez bile kullanamadım ;(

Bu arada miracle losyon erkek tipi dökülme için zaten.birde o sitede miracle losyonu bulan kişi kendi bi losyon daha üretti gerekli izinleri alınca satışa sunacakmış.kullananların resimleride var baya etkili görünüyor.doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum

Bu arada miracle losyon erkek tipi dökülme için zaten.birde o sitede miracle losyonu bulan kişi kendi bi losyon daha üretti gerekli izinleri alınca satışa sunacakmış.kullananların resimleride var baya etkili görünüyor.doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum
aa oylemi ? onun ismi neymis biliyormusun peki ? ben korkuyorum ters etki edermi diye :s pazartesi icin iyi hi hastane de son kez randevu aldim. gidecegim. birde su unlu doktora s... s... olguna son kez gidicem. yoksa miracle losyon kesinlikle yapmayi dusunuorum

Cellagence losyon yazarsan nete çıkar.konunun ilk sayfasında resimler var.inşallah hepimizin gür saçları olur.

Merhaba ben losyonun ayarını bi türlü tutturamadım galiba çünkü dökülmemde bi azalma olmadı bir haftadır falan kullanıyorum. Mümkünse bilen biri söyleyebilir mi 100ml elseve e ne kadar aldactone diane35 falan koyucam yeni başlayan biri olarak

100ml elseve 1kutu aldactone ve diana 35in hepsini katıyorsun.kalan 100ml elseve için yeni aldactone ve diana 35 alman lazım.birde decort ampulu mutlaka kat.ben ilk yaptığımda katmıştım etki etmişti ama kortizon olduğunu öğrenince 2.şişeme katmadım ilki kadar etkili olmamıştı

100ml elseve 1kutu aldactone ve diana 35in hepsini katıyorsun.kalan 100ml elseve için yeni aldactone ve diana 35 alman lazım.birde decort ampulu mutlaka kat.ben ilk yaptığımda katmıştım etki etmişti ama kortizon olduğunu öğrenince 2.şişeme katmadım ilki kadar etkili olmamıştı
Teşekkür ederim ben aldactone un yarısınu kattım ve spreyi sıkınca saçım dökülüyor ters etki yaptı bi de hepsini katıyım değişmezse bırakıcam daha kötü oldu:(

Back
X