Miras meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
Hepınıze merhaba arkadaşlar babamın kardeşi gectıgımız sene vefat etti halamın çocuğu yada eşi olmadığı ıcın mallar ortada kaldı ve miras davası açıldı, açıldı dememın sebebi ıse babamın dıger kız kardesı yıllarca ben Baktım paralar mal mülk benım dıyormus Ama ölen halamız malları onun üstüne yapmamış, sadece yaşarken bakan halamız ruh ve sınır hastalıklarından aklı dengesi yerinde degıl malları benımdır dıye kagıt almış onuda torpılle aracı sokarak almış sımdı bakan hala mallara tek basına sahıp olmak ıcın dava açtı babam ve dıger kardeşlerde karşı dava açtı sızce bu davayı alma ıhtımlımız var mı ?

Halanız kaç yıl baktı?
Hastalıgı neydi ?
Babanız niye bakmadı veya diger kardeşler ?
Merak ettigim için soruyorum

Ya bakın konuyu bence çok net yazmamışsınız
Ama düşüncem şudur ki zaten o mal sizin değil halanızınmış siz neden acaba mallar için dava açlyorsunuz?

ki bakmamışken diğer kardeşler tabiki bakanın hakkı

O kağıdın ölünceye kadar bakma akdi olmadıgını emin misiniz? Çünkü kimse torpille akli dengesi yerinde değildir kagıdı almaz haid bu kağıdı aldı vasi tayin edilir ölen halanızın imzasıyla olmaz. Bu arada vah gidene vahhh

O kağıdın ölünceye kadar bakma akdi olmadıgını emin misiniz? Çünkü kimse torpille akli dengesi yerinde değildir kagıdı almaz haid bu kağıdı aldı vasi tayin edilir ölen halanızın imzasıyla olmaz. Bu arada vah gidene vahhh
Kağıdı almış ama o süre zarfında ölen halanın mallarını üstüne almamış suanda o hakkı kaybetti dava sürecinde olduğu ıcın

Akbaba gibi mirasın üstünde uçuyorsunuz sanırım. Kaç sene tek kişi baktıysa bırakın da malı mülkü de o alsın.
Bir kardeşe bakılmamış, diğer kardeşin hakkına girilmiş, şimdiki sorun bir de paradan pay alalım mı?
Hanımefendı ölen halamız kendısı ıstemedı ama onada bakan kısıye sana güvenmiyorum deyip yapmamış hıcbıseyını ayrıca ortadakı mal 500 600 bın tllık bır mal degıl çok büyük bır Mevla sörf bu sebebten bakan halamız hasta halamızı bızle görüştürmeyıp olduğu gün kolundakı altınlarını bıle çaldı ıcerını bılmıyorsunuz

Kağıdı almış ama o süre zarfında ölen halanın mallarını üstüne almamış suanda o hakkı kaybetti dava sürecinde olduğu ıcın
Anlamadım benim dediğim kağıtsa siz niye mahkeme açtınız sonucta kadın yaşarken malını ona bırakmış oluyor vasiyet gibi yani.

Hanımefendı ölen halamız kendısı ıstemedı ama onada bakan kısıye sana güvenmiyorum deyip yapmamış hıcbıseyını ayrıca ortadakı mal 500 600 bın tllık bır mal degıl çok büyük bır Mevla sörf bu sebebten bakan halamız hasta halamızı bızle görüştürmeyıp olduğu gün kolundakı altınlarını bıle çaldı ıcerını bılmıyorsunuz
Yazsaydınız o zaman hanımefendi.
Bakan kişiye güvenmemiş ve bu kozu kullanıyorsanız, sizle aynı eve girmek bile istememiş.
Pek size güvenmedim ben. Yok görüştürmedi yok altınlarını çaldı falan. Çok büyük meblağ için baktıysa kolundaki 2 altına mı tenezzül edecek?

Anlamadım benim dediğim kağıtsa siz niye mahkeme açtınız sonucta kadın yaşarken malını ona bırakmış oluyor vasiyet gibi yani.
Sanırım farklı şeylerden bahsedıyoruz vası
Bakan kişiye güvenmemiş ve bu kozu kullanıyorsanız, sizle aynı eve girmek bile istememiş.
Pek size güvenmedim ben. Yok görüştürmedi yok altınlarını çaldı falan. Çok büyük meblağ için baktıysa kolundaki 2 altına mı tenezzül edecek?
sOrdugjm soruyla ılgılı fıkrın yoksa sus

Eminim ki diğer aile fertleri halanin can sağlığı ve güvenliği için zamanında da tüm yasal yollara başvurmuşlardir şimdi yapacakları gibi. Sonucta bakan "kötü kadın" görüştürmedi, bilezikleri çaldı, yaptı da yaptı değil mi..

merhaba arkadaşlar babamın kardeşi gectıgımız sene vefat etti

“Halam” diyemediğiniz kişinin mirasını sorgulamak da ne bileyim.

Kaldı ki; bu durum sizi değil babanızı ilgilendirir. Gönlüm hastalığında ona bakanın almasından yana. :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X