Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemle babam bosandılar babamın 4 katllı ewı var bana mıras vermıcenı uvey annemden olan kardesıme verecegını soyluyo malları kardesımın ustune yapsa dahı bbam oldukten sonra hak talep etsem kazanırmıyım...
Boyle bir sey olsa dahi mirasta hakkiniz olabilir. Oncelikle tum mirasi uvey kardesinizin uzerine yaparsa bu arastirilir bu kadar mali kendi alabilecek bir durumu var mi yok mu diye? Eger durumu yok ise bu mal kacirmak icin yapildigi anlasilir ve hak yerini bulur. Fakat bunun icin gercekten cok iyi ve guvenilir bir avukat bulmalisiniz cunku karsi taraf sizin avukatinizla anlasip davayi kaybetmenize sebep olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunun icin sanirim yapabileceginiz bir sey yok. Sonuc olarak mirasa kesinlikle girerler. Fakat siz yinede bunu avukata danisin. Ve lutfen sizden ricam iyi bir avukat bulun. Cunku sizin olayinizin bir benzeri eski erkek arkadasimin ailesinin basina gelmisti. Onlarda uveylik yoktu fakat 5 kardestiler. En buyukleri olan abisi annesinin tum mal varligini kendi uzerine gecirmis. Annesi hastaymis. Sonuc olarak 1 trilyon arsa adamin uzerineydi. Avukata verdiler. Mahkeme direk bolunmesi gerektigine karar verdi. Avukatlari iyi mi kotu mu suan bilmiyorum durumlari ne ama tuttuklari avukat eger adamla anlasirsa arsanin satilma durumunda cok ucuz bir fiyata sattirabilir kisibasi dusen para 250 bin iken 75 bine kadae dusebilir bu yuzden size tavsiyem boyle bir durumda payiniza duseni isteyin satilma olayini siz yapin
Umarim :/ cok zor boyle isler Allah yardimciniz olsun Alanyada mi yasiyorsunuz :)anladım donuc olarak o oz annemın baska adamdan olma cocukları bnm babamın ustundekı mırasa bulASMASINDA baska bısey ıstemem.. gercı oyle bı ıhtımal yok. ama uvey annem hak hukuk yıyen bırıne benzemıo kardesımde oyle umarım bana bu kotulugu yapmazlar...:2:
Umarim :/ cok zor boyle isler Allah yardimciniz olsun Alanyada mi yasiyorsunuz :)
ewet alanyadayım :=) sız nerdensınız![]()
Alanya :)
Alanyalilarla ilgili bi topik acmistim alanyalilar bulusup gun yapalim diye bi kac arkadas buldum Kabul edersen sende katil aramiza