Bu test hakkında iyi ve kötü çok yorum yapan olmuş sevinemedim bile oysaki iki senedir bu çift çizgi için can atıyorumBelli ki gebesiniz bir an once kan verin
Markanin cok fark edecegini dusunmuyorum ama sabirsizsaniz esinize nobetci eczaneden baska test de aldirin ya da sabah bir an once kan verinBu test hakkında iyi ve kötü çok yorum yapan olmuş sevinemedim bile oysaki iki senedir bu çift çizgi için can atıyorum
Ona bile söylemedim sevinci hayal kırıklığı olmasın diye yarın başka marka testle deneyip sonra kana giderim dua edin mucizeme kavuşayım isteyen herkese nasip etsin AllahımMarkanin cok fark edecegini dusunmuyorum ama sabirsizsaniz esinize nobetci eczaneden baska test de aldirin ya da sabah bir an once kan verin
Evet başka test varmış bir tane bakın böyle çıktı normal test bu erken testlerden değilMarkanin cok fark edecegini dusunmuyorum ama sabirsizsaniz esinize nobetci eczaneden baska test de aldirin ya da sabah bir an once kan verin
Tebrik ederim hamilesiniz kan testi verinEvet başka test varmış bir tane bakın böyle çıktı normal test bu erken testlerden değil
Ben de bu testle ogrendim hamile oldugumu tebrik ediyorumEvet başka test varmış bir tane bakın böyle çıktı normal test bu erken testlerden değil
Kan 73,62 çıktı hamileyim hayırlısıyla güzel artış olur inşallah 2 gün sonra yine baktırıcam dua edin banaBen de bu testle ogrendim hamile oldugumu tebrik ediyorum
Kan 73,62 çıktı hamileyim hayırlısıyla güzel artış olur inşallah 2 gün sonra yine baktırıcamTebrik ederim hamilesiniz kan testi verin
Sağlıcakla ilerlesin inşallahKan 73,62 çıktı hamileyim hayırlısıyla güzel artış olur inşallah 2 gün sonra yine baktırıcam
Gozunuz aydin saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallahKan 73,62 çıktı hamileyim hayırlısıyla güzel artış olur inşallah 2 gün sonra yine baktırıcam dua edin bana
Amin inşallahGozunuz aydin saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallah
Kızzzzzzzzzz ne diyorsunnnnnnnnnn ayyyyy nasıl mutlu oldum çok şükürKan 73,62 çıktı hamileyim hayırlısıyla güzel artış olur inşallah 2 gün sonra yine baktırıcam
Çok şükür darısı önce sana sonra isteyen herkese canım benim çok şükürKızzzzzzzzzz ne diyorsunnnnnnnnnn ayyyyy nasıl mutlu oldum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?