• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nazl

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
216
10
643
İzmir
Merhabalar sevgili arkadaşlar🥰 Gebelik şüphem var ( olursa ikinci olacak), planlı değildi, reglime 6 gün var bugün miratech test yaptım ön panelde negatif fakat bir arkadaşım testi aç arkadan bak bir bakalım dedi. Açtım baktım arkada ortada ince pembe bir çizgi daha var o ne olabilir? Kuruma çizgisinden bahsediliyor fakat hiç anlamadıgım için size danışıyorum😅 merak işte🤭

Eklentiler

• IMG_7186.webp
    IMG_7186.webp
    18 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_7191.webp
    IMG_7191.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Testi açmanıza gerek yok. Zaten varsa ve erken test yaptıysanız ya negatif çıkıyor yada kuruma çizgisi gibi silik çıkıyor yine sürüncemede bırakıyor insanı. Ama ben e testiniz negatif şuan için.

Testi açmanıza gerek yok. Zaten varsa ve erken test yaptıysanız ya negatif çıkıyor yada kuruma çizgisi gibi silik çıkıyor yine sürüncemede bırakıyor insanı. Ama ben e testiniz negatif şuan için.
Ah yorumunuz için cok teşekkür ederim, şöyle eğerki olursa ikinci gebeliğim olacak, zaten ilkinde bir kere kaset test yapmıştım 2016da hiç böyle çeşitte yoktu pozitifti , fakat yıllar geçince bir arkadaşta içini aç bakalım cogu insan öyle bakıyor deyince şaşırdım acıkcası, acınca bide pembe ikinci çizgi görünce🙈 bencede negatif

Ah yorumunuz için cok teşekkür ederim, şöyle eğerki olursa ikinci gebeliğim olacak, zaten ilkinde bir kere kaset test yapmıştım 2016da hiç böyle çeşitte yoktu pozitifti , fakat yıllar geçince bir arkadaşta içini aç bakalım cogu insan öyle bakıyor deyince şaşırdım acıkcası, acınca bide pembe ikinci çizgi görünce🙈 bencede negatif
Ya içini aç ışığa tut suya tut derken birçok şey yapıyolar ama gereksiz. Hatta bence test yapmakta gereksiz. Geçen ay gebelik şüphesiyle 6 tane erken gebelik yaptım tamamı pozitif geldi. Kanda negatif ama. Fazla yanıltıcı bence adetiniz gecikirse birkaç gün o zaman test yapın en garantisi ise kan vermek. Beklemeden kavuşursunuz inşallah 🙏🏻

Ya içini aç ışığa tut suya tut derken birçok şey yapıyolar ama gereksiz. Hatta bence test yapmakta gereksiz. Geçen ay gebelik şüphesiyle 6 tane erken gebelik yaptım tamamı pozitif geldi. Kanda negatif ama. Fazla yanıltıcı bence adetiniz gecikirse birkaç gün o zaman test yapın en garantisi ise kan vermek. Beklemeden kavuşursunuz inşallah 🙏🏻
Kesinlikle çok haklısınız, değişik değişik şeylere kapılıyoruz yalan yanlış, oda tezcanlılıgımızdan herhalde🥰 aminn nerde bekleyen varsa inşallah 🙏🏻

Back
X