Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marka olarak iyi ama ilk 10 dk sonrası her marka gibi o da geçersiz. 7 gün çok erken canım. Yumurtlamadan 11-12 gün geçsin öyle yapKızlar Miratech erken gebelik testi güvenilir mi regl 7 gün kala yapsam çıkar mı
Yumurtlama bilmiyorum ya 14 de akıntı oldu değerlendirdim bide 18 de oldu pnuda değerlendirdim takvim 20 si gösterdi baya karışık benim zaten regl da düzensizMarka olarak iyi ama ilk 10 dk sonrası her marka gibi o da geçersiz. 7 gün çok erken canım. Yumurtlamadan 11-12 gün geçsin öyle yap
Reglin düzensizse takvim tutmaz canım. Belirtilere göre takip et ya da ovulasyon testi yap.Yumurtlama bilmiyorum ya 14 de akıntı oldu değerlendirdim bide 18 de oldu pnuda değerlendirdim takvim 20 si gösterdi baya karışık benim zaten regl da düzensiz
Reglin düzensizse takvim tutmaz canım. Belirtilere göre takip et ya da ovulasyon testi yapbrn akıntı
Ben akıntı olarak değerlendirdim umarım olmuştur baya karışık benim 3 4 6 oluyor hep nisan 3 mayıs 6 de oldum Haziran 4 de oldumReglin düzensizse takvim tutmaz canım. Belirtilere göre takip et ya da ovulasyon testi yap.
Merhaba canım adetim 6 gün geçiyor yapsam çıkar mı senceMarka olarak iyi ama ilk 10 dk sonrası her marka gibi o da geçersiz. 7 gün çok erken canım. Yumurtlamadan 11-12 gün geçsin öyle yap
Evet canım varsa çıkarMerhaba canım adetim 6 gün geçiyor yapsam çıkar mı sence
Aşkım bu test negatif adet e 3 4 kala çok erken bence âdetin en az 6 7 gün geçsin daha doğru sonuç alırsınBende adete 3 4 gün kala pazartesi test yapacağım tabi gelirse internetten hep aldığım testten aldım bugün test yaptım aslında regl ya 8 yada 7 gün kaldı düzensiz benim
Aynen negatif kızımdada böyle öğrendimAşkım bu test negatif adet e 3 4 kala çok erken bence âdetin en az 6 7 gün geçsin daha doğru sonuç alırsın
Aaaa ilk hamileligin de adetin e 3 gün kala pozitif mi gördün bu negatif oldun a göre âdetin e 3 gün kala yap aşkımAynen negatif kızımdada böyle öğrendim
Pazartesi kargo testim gelirse yapacağım 3 yada 4 gün kalmış oluyorAsa ilk hamileligin de adetin e 3 gün kala pozitif mi gördün bu negatif oldun a göre âdetin e 3 gün kala yap aşkım
Haberleşelim olur mu bende pazartesi günü test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsunPazartesi kargo testim gelirse yapacağım 3 yada 4 gün kalmış oluyor
Amin haberleşelim benim umudum yokta benüm bu 3 Bebiş olacak ben kızımda oğlum da hemen kaldım şimdi 3 aydır felan kalamıyorum klomen bile kullandım benim regl baya azaldı artık yine regl olursam hormon tahlili alalım dedi doktorHaberleşelim olur mu bende pazartesi günü test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Maşallah maşallah aşkım Rabbim yavrularını korusun hakkında hayırlısı olsun birtanemAmin haberleşelim benim umudum yokta benüm bu 3 Bebiş olacak ben kızımda oğlum da hemen kaldım şimdi 3 aydır felan kalamıyorum klomen bile kullandım benim regl baya azaldı artık yine regl olursam hormon tahlili alalım dedi doktor
Teşekkür ediyorum hayırlısı aminMaşallah maşallah aşkım Rabbim yavrularını korusun hakkında hayırlısı olsun birtanem