• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech erken gebelik

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
632
128
103
26
Kızlar Miratech erken gebelik testi güvenilir mi regl 7 gün kala yapsam çıkar mı

Marka olarak iyi ama ilk 10 dk sonrası her marka gibi o da geçersiz. 7 gün çok erken canım. Yumurtlamadan 11-12 gün geçsin öyle yap
Yumurtlama bilmiyorum ya 14 de akıntı oldu değerlendirdim bide 18 de oldu pnuda değerlendirdim takvim 20 si gösterdi baya karışık benim zaten regl da düzensiz

Yumurtlama bilmiyorum ya 14 de akıntı oldu değerlendirdim bide 18 de oldu pnuda değerlendirdim takvim 20 si gösterdi baya karışık benim zaten regl da düzensiz
Reglin düzensizse takvim tutmaz canım. Belirtilere göre takip et ya da ovulasyon testi yap.

Reglin düzensizse takvim tutmaz canım. Belirtilere göre takip et ya da ovulasyon testi yapbrn akıntı

Reglin düzensizse takvim tutmaz canım. Belirtilere göre takip et ya da ovulasyon testi yap.
Ben akıntı olarak değerlendirdim umarım olmuştur baya karışık benim 3 4 6 oluyor hep nisan 3 mayıs 6 de oldum Haziran 4 de oldum

Marka olarak iyi ama ilk 10 dk sonrası her marka gibi o da geçersiz. 7 gün çok erken canım. Yumurtlamadan 11-12 gün geçsin öyle yap
Merhaba canım adetim 6 gün geçiyor yapsam çıkar mı sence

Bende adete 3 4 gün kala pazartesi test yapacağım tabi gelirse internetten hep aldığım testten aldım bugün test yaptım aslında regl ya 8 yada 7 gün kaldı düzensiz benim

Eklentiler

• IMG_4552.webp
    IMG_4552.webp
    148,1 KB · Görüntüleme: 19
Bende adete 3 4 gün kala pazartesi test yapacağım tabi gelirse internetten hep aldığım testten aldım bugün test yaptım aslında regl ya 8 yada 7 gün kaldı düzensiz benim
Aşkım bu test negatif adet e 3 4 kala çok erken bence âdetin en az 6 7 gün geçsin daha doğru sonuç alırsın

Haberleşelim olur mu bende pazartesi günü test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Amin haberleşelim benim umudum yokta benüm bu 3 Bebiş olacak ben kızımda oğlum da hemen kaldım şimdi 3 aydır felan kalamıyorum klomen bile kullandım benim regl baya azaldı artık yine regl olursam hormon tahlili alalım dedi doktor

Amin haberleşelim benim umudum yokta benüm bu 3 Bebiş olacak ben kızımda oğlum da hemen kaldım şimdi 3 aydır felan kalamıyorum klomen bile kullandım benim regl baya azaldı artık yine regl olursam hormon tahlili alalım dedi doktor
Maşallah maşallah aşkım Rabbim yavrularını korusun hakkında hayırlısı olsun birtanem

Back
X