K kullanmiyorum61 Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 108 Emoji Skoru 17 Puanlar 13 Yaş 23 20 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #1 Kızlar miratech marka erken gebelik testi kullanan var mı nasıl bi test yalancı çizgi çıkarıyor mu pembe kuruma çizgisi olur muu
Kızlar miratech marka erken gebelik testi kullanan var mı nasıl bi test yalancı çizgi çıkarıyor mu pembe kuruma çizgisi olur muu
K kullanmiyorum61 Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 108 Emoji Skoru 17 Puanlar 13 Yaş 23 21 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #2 Yardımcı olabilecek kimseee
kelimebahcesi 🧝🏻♀️🤍 Kayıtlı Üye Katılım 13 Haziran 2026 Mesajlar 170 Emoji Skoru 122 Puanlar 18 21 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #3 Ben kullandım. Ve hiçbir şekilde silik çizgi çıkarmadı tamamen bembeyazdı ve haliyle gebe değildim o ayda da ben güveniyorum yani bu markaya.
Ben kullandım. Ve hiçbir şekilde silik çizgi çıkarmadı tamamen bembeyazdı ve haliyle gebe değildim o ayda da ben güveniyorum yani bu markaya.
K kullanmiyorum61 Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 108 Emoji Skoru 17 Puanlar 13 Yaş 23 21 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #4 kelimebahcesi .!.: Ben kullandım. Ve hiçbir şekilde silik çizgi çıkarmadı tamamen bembeyazdı ve haliyle gebe değildim o ayda da ben güveniyorum yani bu markaya. Genişletmek için tıkla... Yaa benim deneyimim nasıl sonuçlara acaba merakta kaldıımmm başka testim de yok
kelimebahcesi .!.: Ben kullandım. Ve hiçbir şekilde silik çizgi çıkarmadı tamamen bembeyazdı ve haliyle gebe değildim o ayda da ben güveniyorum yani bu markaya. Genişletmek için tıkla... Yaa benim deneyimim nasıl sonuçlara acaba merakta kaldıımmm başka testim de yok
B Bellenca Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 759 Emoji Skoru 296 Puanlar 18 21 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #5 Benimkini 4 gün önceden gösterdi resmen hiç yanılmadım
K kullanmiyorum61 Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 108 Emoji Skoru 17 Puanlar 13 Yaş 23 22 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #6 Bellenca .!.: Benimkini 4 gün önceden gösterdi resmen hiç yanılmadım Genişletmek için tıkla... Ben adet oldum malesef sağlık olsun
Bellenca .!.: Benimkini 4 gün önceden gösterdi resmen hiç yanılmadım Genişletmek için tıkla... Ben adet oldum malesef sağlık olsun
B Bellenca Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 759 Emoji Skoru 296 Puanlar 18 22 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #7 kullanmiyorum61 .!.: Ben adet oldum malesef sağlık olsun Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun aynen elbet olcak hiç sıkmayın canınızı
kullanmiyorum61 .!.: Ben adet oldum malesef sağlık olsun Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun aynen elbet olcak hiç sıkmayın canınızı
RockinRakun Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Haziran 2026 Mesajlar 157 Emoji Skoru 60 Puanlar 13 Yaş 28 28 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #8 kullanmiyorum61 .!.: Kızlar miratech marka erken gebelik testi kullanan var mı nasıl bi test yalancı çizgi çıkarıyor mu pembe kuruma çizgisi olur muu Genişletmek için tıkla... Bende de üstte görünmedi 5dk sonra testi açtım böyle net şekilde göründü. Su tuttum silinmedi. Tam da adet olmam gereken gündeyim. Ama kapattığım zaman ekranda görünmüyor. Sizce hamilelik var mı başına gelen Eklentiler 1000082771.webp 7,1 KB · Görüntüleme: 155
kullanmiyorum61 .!.: Kızlar miratech marka erken gebelik testi kullanan var mı nasıl bi test yalancı çizgi çıkarıyor mu pembe kuruma çizgisi olur muu Genişletmek için tıkla... Bende de üstte görünmedi 5dk sonra testi açtım böyle net şekilde göründü. Su tuttum silinmedi. Tam da adet olmam gereken gündeyim. Ama kapattığım zaman ekranda görünmüyor. Sizce hamilelik var mı başına gelen
Gokcenin annesi_01_ Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2026 Mesajlar 641 Emoji Skoru 159 Puanlar 18 3 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum61 #9 kullanmiyorum61 .!.: Kızlar miratech marka erken gebelik testi kullanan var mı nasıl bi test yalancı çizgi çıkarıyor mu pembe kuruma çizgisi olur muu Genişletmek için tıkla... Canım ne yaptın sonuç nedir
kullanmiyorum61 .!.: Kızlar miratech marka erken gebelik testi kullanan var mı nasıl bi test yalancı çizgi çıkarıyor mu pembe kuruma çizgisi olur muu Genişletmek için tıkla... Canım ne yaptın sonuç nedir