Mirrors-Aynalar(2008)

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
42
Ankara
1603pt7720149.jpg

Yapım :2008, ABD / Romanya
Tür :Gerilim / Korku
Yönetmen :Alexandre Aja
Senaryo :Alexandre Aja, Grégory Levasseur
Yapımcı :Alexandre Aja, Alexandra Milchan
Görüntü Yönetmeni :Maxime Alexandre
Müzik :Javier Navarrete
Süre :1 saat, 50 dk.
Gösterim Tarihi :22 Ağustos 2008
Oyuncular :Kiefer Sutherland, Paula Patton, Amy Smart, Jason Flemyng, Erica Gluck, Cameron Boyce
Video: Good | 656x272 | 784kbit/s
Audio: English | 120kbit/s | VBR MP3

Eski polis Ben Carson, bir süpermarkette gece bekçiliği yapmaya başlar. Bir zamanlar yangın geçirmiş mağazada devriye gezen Ben, duvarlardaki aynalarda bir gariplik sezer. Aynalar üzerinde korkunç görüntüler oluşmaktadır. Aniden ortalıktan kaybolan bir görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson, şeytani bir gücün ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullandığını fark eder.

:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bu film korkunc dedi kardeslerim saat gece 12 dogru sinemaya gitmisler, annem gonderdi
biri 18yasina gircek biri de16 yasina gircek
16 yasindaki kardesim nasil korkmussa abisinin uzerine ziplamis korkudan habire bagirmis
cok merak ediyorum bu filmi dogrusu ama sutum kesilir korkudan bakmak istemiorum

Bende çok severim korku filmlerini ama eşim yanımda olursa tabi:))

Bu konuyuda açmakda çok zorlandım gerçekten ve birden fazla açılmış konu diğerlerini silebilirmi acaba KONU SORUMLUSU!!???

bu filmi bir tanıdık tavsiyesi ile izledim korku filmleri artık beni heyecanlandırmıyor ama sonu itibari ile duygusallık olan vasat olmayan bir film

Geçen gün seyrettim bu filmi!!!
O gece aynalar bakamdım çok etkilendim filmden!Korktum ya aynadaki görüntüm donup kalırsa diye:P

ben sevdim bu filmi ya ama sonu iyi bitmedi bu tarz filmler cok hosuma gidiyor

Geçen yıl gece 2 sıraları fragmanını izlemiştim. Tırsmıştım. delikafadulden Hala seyredemediğim seyretmeyi istediğim filmlerden biri. :kahve:

bu film güzeldi ama beni fazla sarmadı
bence bu filmin tek artı yani kiefer sutherland
gerisi fasa fiso
2.filmi de izledim geçen gün alakaya maydanoz resmen:)
ben zannediyordum 1.filmin sonundaki olayın devamı olur diye ama 2.film hiç iyi değil
yine en azından bu iyi.
ha bir de şu amy smart'ın banyodaki sahnesi güzeldi.eklemeden geçmeyeyim

1. film ciddi anlamda korkunçtu ben baya tırstım.. ama 2 berbat resmen korkulacak sahne 1 yada 2 dir.. film testere gibi aynı sahneler kan gövdeyi götürüyo.. sürekli kanlı sahneler var.. korkutucu olaya hiç rastlamadım vasatın altı diyebilirim

1. sini izledim bunun, saçmaydı bence beğenmedim ben.Gerilmedim bile
sadece bangır bangır sessiz yerlerdeki korkutma efektlerinden oluşan bir filmdi.

Back
X