mis gibi hamur işleri yapıp satmak istiyorum

elimin lezzeti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
7
0
1
47
Çevremdeki insanların takdiriyle yaptığım hamur işlerimi zamanla geliştirdim.küçük çaplı bi ticarete başladım.girişimci kadınlar kulübünü yeni farkettim bilmiyordum.teşekkürler...süper bi platform dedim üye oldum fakat gerisini henüz getiremedim.fotoğraf falan yavaş yavaş profilimi umarım oluştururum.

Öncelikle Hayırlı olsun.Bol kazançlar.actiginiz konuda en altta DOSYA YÜKLE oraya tıklıyorsunuz.sonra DOSYA SEÇ.Resimleri kaydettiğiniz dosyanın içinden ürün resimlerini seçip kaydet yapacaksınız.Umarim faydalı olmuştur.kolay gelsin.

Yapamıyorum olmuyo dün akşamdan beri uğraşıyorum ne profil fotomu ne ürün fotoğraflarımı bi türlü yükleyemedim ayrıca KK sayfasını biraz karmaşık buldum.devamlı reklam çıkıyo ve kafa karıştırıyo yapmak istediklerimi yapamıyorum

Resim boyutlarınız büyük olabilir.en güzeli mobulden çekme imkânınız varsa dosya seç bölümüne girdikten sonra oradan çekip yükleme yapabilirsiniz.

Mobulden??i anlayamadım fotolar büyük olabilir foto düzelt kısmından telefonumun birkaç tanesini kestim küçülttüm yine olmadı.başka da bişey bilemiyorum

Telefonuzdan kadınlar kulübüne girip oradan yükleme yapabilirsiniz veya tabletten de olabilir.veya bilgisayardaki resimleri kucultebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…